Остава още малко време до пълното освобождение на Маруипол от

...
Остава още малко време до пълното освобождение на Маруипол от
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров: Остана малко до пълното освобождение на Мариупол

Остава още малко време до цялостното избавление на Маруипол от " бандеровските банди ". Това заяви водачът на Чечения Рамзан Кадиров.

Според Кадиров съветските военни прочистват града от националистическите батальони. Той прецизира, че военните работят уверено и оперативно, ревизират всеки жилищен блок от мазето до покрива.

По-рано Следственият комитет на РФ стартира следствие за подложена на мъчения и убита жителка на Мариупол от бойци от украинския националистически батальон " Азов ". Тялото ѝ със следи от изтезания и изрязана на корема свастика бе намерено в мазето на едно от учебните заведения в града, което е било база на националистите.

А чеченският водач Рамзан Кадиров опроверга една от дезинформациите на украинските управляващи, като се снима в Маруипол с оповестения от тях за " от дълго време премахнат " съветски военачалник Андрей Мордвичов.

Съветникът на шефа на канцеларията на президента на Украйна Алексей Арестович разгласи командващия 8-ма войска от Южния боен окръг ген. Мордвичов за погубен още на 18 март.

Сега Рамзан Кадиров се появи в Мариупол и се снима с " убития " военачалник, като пусна записа в " Телеграм " -канала си.

Превод и редакция: Епицентър.БГ

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР