Остава опасността от падащи камъни по пътищата Кричим-Девин и Асеновград-Смолян.

...
Остава опасността от падащи камъни по пътищата Кричим-Девин и Асеновград-Смолян.
Коментари Харесай

Oпасност от падащи камъни по пътищата Кричим-Девин и Асеновград-Смолян

Остава заплахата от падащи камъни по пътищата Кричим-Девин и Асеновград-Смолян. Това заяви за Радио „ Фокус “-Пловдив дежурен от Областно пътно ръководство. През миналото денонощие не са постъпвали сигнали за по-сериозни пътни произшествия.

Пътищата в Пловдивска област са сухи и обикновено проходими. Проходът Троян-Кърнаре остава затворен за придвижване на МПС над 12 тона. Движението по пътя Пловдив-Асеновград, от изхода на град Пловдив до разклона за град Куклен, се реализира в двете посоки в едното платно в посока Асеновград заради ремонтни действия.

Срокът за осъществяването им е до 14 май. Движението по пътя Шишманци-Белозем, в региона на пътния възел при Автомагистрала „ Тракия “ се реализира в една лента заради ремонтни действия на надлеза. Трафикът в сектора ще се управлява от светофарна уредба до 26 април. Забранено е прекосяването за камиони над 5 тона по пътя Плодовитово-Първомай-Асеновград, в региона на км 6, заради понижен габарит на пътното платно на железен мост.

Обходният маршрут е през път ІІ-66 Стара Загора-Поповица и път І-8 София-Пловдив-Свиленград. Трафикът на територията на град Пловдив е натоварен към този час на деня. Задръствания се образуват по централните булеварди „ Цар Борис III Обединител “, „ Христо Ботев “, „ Васил Априлов “, „ Руски “ и „ Шести септември “, както и по входно-изходните артерии на града. Пътните настилки в Пловдив са сухи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР