Остава около месец до старта на кулинарното предаване за професионални

...
Остава около месец до старта на кулинарното предаване за професионални
Коментари Харесай

Адски интерес за участие в Hells Kitchen България

Остава към месец до старта на кулинарното предаване за професионални готвачи Hell " s Kitchen България, а кастингите са в разгара си.

До момента 1300 индивида са декларирали предпочитание за присъединяване, 400 от тях ще бъдат позволени до финалните кръгове , само че единствено 9 мъжe и 9 дами ще са крайните участници в предаването.

Статистиката демонстрира числено предимство в интерес на мъжете - 65% към 35% за дамите .

Продуцентите на предаването споделят, че броят на жените-кандидатки за присъединяване в Hell " s Kitchen България може да е числено по-малък от този на мъжете, само че измежду тях има в действителност впечатляващи дами, които вършат " от нищо нещо " и се считат за изцяло равностойна като умения и темперамент на експертите.

Дали началник Ангелов ще направи изключение от правилото, че надпреварата е единствено за професионални готвачи?

Сред останалите забавни обстоятелства преди старта, които продуцентите споделят, е и този, че един от претендентите за Hell " s Kitchen България е човек, издигнал се от несъвършен готвач в армията до началник в ресторанта на международно прочут хотел. Кой е той, ще научим в края на февруари.

Кастингите към момента не са завършили, а крайната дата за записване е 28 януари . Hell " s Kitchen България започва на 27 февруари от 21 ч по NOVA.

 Hell's Kitchen започва на 27 февруари
Hell`s Kitchen започва на 27 февруари

С началник Виктор Ангелов в ефира на Nova
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР