Остава около една седмица до заминаването на отборите от НБА

...
Остава около една седмица до заминаването на отборите от НБА
Коментари Харесай

Сезонът в НБА ще бъде прекратен, ако се наложи

Остава към една седмица до заминаването на тимовете от НБА към Орландо, където би трябвало да се организира заключителната фаза на сезона. Проблемите обаче не стопират да изникват един по един, като те са свързани напълно с пандемията от COVID-19. Комисарят на Лигата Адам Силвър схваща, че доста разпространяване на вируса може да докара до анулация на сезон 2019/20.

" Честно казано, не съм сигурен ", отговори Силвър на въпрос какво съставлява доста разпространяване. " Съставили сме група от учени, лекари и специалисти, които работят с нас. Ще забележим по какъв начин ще се оправяме. Единственото несъмнено е, че в случай че имаме доста случаи, то ще се наложи да спрем. Не можеш да избягаш от вируса ", съобщи комисарят в изявление за TIME.

Преди няколко дни Лигата оповести, че от 302 взети проби за ковид 16 са позитивни. Снощи станаха ясни още трима инфектирани, този път от Ню Орлиънс, а от горната страна на всичко сега щата Флорида е най-засегнатата точка, като единствено за през вчерашния ден е записал над 6,000 нови случая на COVID-19.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР