Остава охраната на главния прокурор и на бившия шеф на

...
Остава охраната на главния прокурор и на бившия шеф на
Коментари Харесай

Остава охраната на гл. прокурор и бившия шеф на НС

Остава защитата на основния прокурор и на някогашния началник на Народното събрание. Заради липса на кворум Комисията за надзор над службите за сигурност не съумя да гласоподава на второ четене измененията в Закона за НСО, заяви бТВ.

Не пристигнаха от " Изправи се БГ! Ние идваме! ", ГЕРБ И Движение за права и свободи.

Промените предвиждаха отпадане на защитата за основния прокурор, президентската администрация, фамилиите на първите трима, както и за хората, заемали длъжности като ръководител на Народното събрание и министър председател.

„ Има хора, които пазят интерестите на някогашния министър-председател, на основния прокурор и на президента “, сподели Светлин Стоянов ръководител на Комисията за надзор над службите за сигурност.

А съгласно ген. Атанас Атанасов може да се окаже, че това Народно заседание се събрало единствено да промени бюджета, с цел да обезпечи служебното държавно управление на президента Румен Радев.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР