Остава малко повече от седмица до старта на Откритото първенство

...
Остава малко повече от седмица до старта на Откритото първенство
Коментари Харесай

Жребият в Майорка: Медведев и Кирьос в една четвъртина, Циципас също е в схемата

Остава малко повече от седмица до старта на Откритото състезание на Англия, като идната седмица е последната опция за състезателите да се нагодят към тревната настилка. Предстоят ни две АТР 250 съревнования, само че тази в Майорка несъмнено притегля повече внимание спрямо тази в Ийстборн, защото в испанския град присъединяване за декларирали двама представители на топ 10 в лицето на Даниил Медведев и Стефанос Циципас, както и постоянно атрактивният Ник Кирьос.

Схемата се оглавява от Медведев, който ще стартира присъединяване си непосредствено от втория кръг с дуел против спечелилия от конфликта сред Аслан Карацев и Хауме Мунар. При триумф на международния №1 бихме могли да станем очевидци на четвъртфинален мач сред него и Ник Кирьос, ако австралиецът се оправи със съпротивата на Ласло Джере на старта, а след това преодолее и петия подложен Роберто Баутиста Агут. В горната половина на схемата са още Пабло Кареньо Буста и Миомир Кецманович, които наподобяват като най-вероятни противници за руснака на полуфиналите.

Водач в долната част на схемата е международният №6 Стефанос Циципас, чийто откриващ мач ще бъде против някого всред Иля Ивашка и Емил Руусувуори. В случай че успее да запише победа, гъркът най-вероятно ще се изправи против Ботик Ван Де Зандсхулп, който демонстрира отлична игра през актуалната седмица в Куинс. Третият подложен в схемата Денис Шаповалов, който е в серия от пет следващи загуби, ще опита да запише първи триумф от над месец насам против Бенжамен Бонзи или състезател, тръгнал от квалификациите, а въпросната четвъртина се добавя още от Себастиан Баез и Душан Лайович.

Пълният чоп за конкуренцията в Майорка:

ATP250 Mallorca main singles draw
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР