Остава малко повече от един месец, докато двамата се изправят

...
Остава малко повече от един месец, докато двамата се изправят
Коментари Харесай

Нова анкета се впуска в реванша между Тръмп и Байдън с един месец до първия дебат

Остава малко повече от един месец, до момента в който двамата се изправят на сцената на дебата за първи път, ново национално изследване демонстрира Президентът Байдън и някогашният президент Тръмп са съвсем в задънена улица.

Президентът демократ има 48% измежду записаните гласоподаватели, а неговият републикански предходник в Белия дом е с 47%, съгласно изследване на университета Куинипиак пуснат в сряда. Преднината на Байдън с една точка пред Тръмп е в рамките на грешката на анкетата.

При евентуална борба сред петима претенденти Байдън е с 41%, Тръмп с 38%, демократът, трансформирал се в самостоятелен Робърт Ф. Кенеди, печели 14% поддръжка, с претендента на Зелената партия Джил Щайн и самостоятелния напредничав претендент Корнел Уест с по 2%.

Деветнадесет % от интервюираните споделиха, че е допустимо да трансформират мнението си по отношение на избора си за президент. Докато 15% от поддръжниците на Байдън споделиха, че е доста или ненапълно евентуално да трансформират мнението си, единствено 8% от п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР