Остава час до сблъсъка между Бойко Борисов и Слави Трифонов,

...
Остава час до сблъсъка между Бойко Борисов и Слави Трифонов,
Коментари Харесай

Слави срещу Борисов - минути до големия сблъсък

Остава час до конфликта сред Бойко Борисов и Слави Трифонов, от който се чака ненапълно и да зависи бъдещето на кабинета. При последното си изявление пред Антон Хекимян Борисов призна, че това изправянето пред камерата е сериозен стрес за него, само че това е нищо спрямо напрежението, на което се чака да бъде подложен при Трифонов.
Следете Бойко Борисов при Слави Трифонов НА ЖИВО в Actualno
Ходът на Борисов
Големият залог е, несъмнено, държавното управление. Облаците към Борисов се бяха сгъстили ужасно доста, само че той евентуално разчита на два избавителни хода - първият, че одобри оставката на Валери Симеонов, която сигурно бе отпущането на един от клапаните на напрежението и най-малко за миг едната " секта " - на майките на деца с увреждания, е задоволена. Според мнозина оставката на Симеонов бе директно обвързвана с гостуването при Слави - Борисов не би могъл да отговори с безмълвие на Трифонов, който след благотворителния си концерт в Лондон се трансформира в един от най-важните представители на " Систената ни убива ". И в случай че пред Хекимян министър председателят въпреки всичко можеше да каже с повдигане на плещи, че " оставката на Симеонов не се разисква ", то това нямаше да мине пред Трифонов. Другият коз на Борисов е вълнението на петролните пазари и упования спад на цените на бензина и изключително дизела, което обаче към момента не се случва чак в такава мяра съответно за дизела, че възмутените да бъдат задоволени. Тоест, упованието е министър председателят да ликвидира разискването на двата казуса по следния метод: " Симеонов го уволнихме, а дизелът ще пада ", ерго, няма проблем.
Ходът на Трифонов
Голямата неточност на Трифонов би пристигнала от това той да разреши на Борисов да вземе самодейността и да му разреши да декламира разнообразни статистики: междинната работна заплата, равнище на безработицата, километри автомагистрали и прочие Борисов сигурно ще тика диалога към детайла, до момента в който Трифонов би трябвало да направи противоположното: да изведе диалога на това равнище, което владее - прочувственото, и да се опита да артикулира оня необятен, неизвестен, безреден глас на митинга. За водещия диалогът има също значителен
залог - от него зависи в огромна степен и евентуалната му бъдеща политическа му кариера, или най-малко намесите му в политиката по един или различен метод.
Трети вид: Примирие
Такова е догатката на журналистът Иван Бакалов. Той съобщи следното:
" Срещата тази вечер ме тормози, тъй като Слави е на път да опропасти очакванията на хората за неговия политически план. Борисов отива на среща, подгрявана от обслужващите медии като среща сред " двама тогавашни съидейници " ( " 24 часа " и др.). Тоест медиите внушават, че ще има доближаване, подаване на ръка. Опитват се да трансфорат шоуто в мощен пиар в поддръжка на Борисов. Да не забравяме, че когато в Щатите излезе в сп. " Конгрешънъл куотърли " публикация за престъпното минало на Борисов, представяща го като мафиот, Слави Трифонов му даде да води шоуто на другия ден, свириха му затрогващо " Батальонът се строява " и т. н. Борисов отива там да демагогства, внушават Слави да подаде ръка за съгласие. Това ще е завършек на политическия му план. Още една патерица на ГЕРБ. Има задоволително. "
НА ЖИВО: Бойко Борисов гостува на Слави Трифонов

Близо 10 години той и Трифонов са в скрита война, която избухна откакто министър председателят разгласи, че водещият желал 50% от ГЕРБ преди време, а Трифонов бурно отхвърляше. Премиерът също бе част от прословутото обвиняване, че Слави имал градинка пред хотел " Маринела ". Борисов на няколко пъти повтаряше тезата си, до момента в който Трифонов единствено преди няколко месеца го назова измамник и го заплаши със съд, в случай че продължи да приказва за въпросната градинка. Слави изигра една от водещите функции за популяризирането на Борисов още в най-ранните му години, когато беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи.
Actualno.com също има предложение за въпроси, които би трябвало да бъдат заложени на премиера. От екипа на " Шоуто на Слави " дадоха опция на всеки, който желае да зададе въпрос на премиера, да им написа, което и сторихме.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР