Остаряването е напълно нормален процес. С годините в тялото ни

...
Остаряването е напълно нормален процес. С годините в тялото ни
Коментари Харесай

„Затова нямам ботокс“: Салма Хайек сподели тайната си за красота и щастие на 56

Остаряването е изцяло естествен развой. С годините в тялото ни се случват промени , които е значимо да одобряваме с любов и схващане към себе си. Има някои звезди, които се пробват да спрат времето с най-новите процедури за хубост и подмладяване.

А други не се опасяват да се покажат без грим и признават, че не залагат на филъри и ботокс, с цел да наподобяват красиви.

Салма Хайек е една от най-хубавите и естествени дами в Холивуд. В обществените мрежи тя въодушевява доста дами да не се срамят от това по какъв начин наподобяват с придвижване на възрастта или без грим и прическа.

 салма хайек Getty

Днес Салма е на 56 и несъмнено наподобява безупречно. А по отношение на тайната за съвършената си кожа , тя е безапелационна – отхвърля да се третира с ботокс и вместо това залага на една нетрадиционна съставна част в рутината си.

Пред Elle тя приказва за своята житейска философия и по какъв начин съумява да поддържа кожата си в най-хубавото положение.

„ Използвам съставна част, наречена tepezcohuite (т.нар. Дървесна мимоза), която се употребява в Мексико за отнасяне на изгаряния, тъй като изцяло регенерира кожата. “, издаде Салма. Тя разясни, че никой в Щатите не употребява тази съставна част, с изключение на нея. „ Ето за какво нямам ботокс, нито си върша пилинг. “
                             

Освен че може да помогне срещу стареенето на кожата, някои залагат на Дървесна мимоза за усмиряване на възпалено акне или даже псориазис.

Преди няколко дни тя показа свое селфи, на която се виждат белите ѝ коси. „ Ето съвет по какъв начин да прикриете бялата си коса, без да я боядисвате... “, написа тя към обявата: „ Не слагайте очилата на косата си!!! Носете мъдростта си . “ А на идната фотография се вижда, че е оставила косата си да се спусне към лицето ѝ, покривайки сивите кичури.
                             

Това не е първият случай, когато мексиканската звезда самоуверено демонстрира своята посивяла коса. Салма постоянно е била откровена за остаряването, показвайки, че даже звездите може да не наподобяват безупречно, само че постоянно е значимо да обичаме себе си.
 image2_16x9.png Големият хороскоп за ЛЯТО 2023! Какво ще се случи на всяка зодия На фокус
През юни тя, с закачлив надпис: „ Събуждам се и броя какъв брой бели косми и бръчки [са се появили] тази заран “.

Миналата седмица Салма показа и парещ кадър по бански, до момента в който се забавлява в басейна със брачна половинка си Франсоа-Анри Пино.

„ Наслаждавам се на страхотната благословия на слънцето
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР