Остаряването е един все още необратим процес, който притеснява всеки

...
Остаряването е един все още необратим процес, който притеснява всеки
Коментари Харесай

Какво правят звездите, за да не остаряват

Остаряването е един към момента необратим развой , който тормози всеки от нас в една или друга степен. Е, да, има и хора, които несъмнено наподобяват по-добре с натрупването на годините, само че всички ние се стремим към това да забавим времето и да заличим следите, които оставя по нас.
 Хейли Бийбър и по какъв начин поддържа кожата си в идеално положение
Простият съвет на Хейли Бийбър за блестяща кожа

Защо да не се възползваме

Най-вещи в това начинание несъмнено са известните персони. Те постоянно би трябвало да наподобяват безупречно, а всяка дребна бръчица се преглежда подробно. Затова имат своите секрети, с които съумяват да се опълчват на стареенето и да запазят младежкия си тип.

Дженифър Анистън

Тя е една от звездите над 50, на които несъмнено се възхищаваме поради метода, по който наподобява. А Джен признава, че най-силното й оръжие против годините е терапия с лазери и LED светлина, която стяга мускулите на лицето, без да са нужни инжекции и хирургични интервенции.
 Снимка 485444

Освен това, актрисата влага съществени суми в артикули за грижа за кожата за домашна приложимост. Консумира и доста вода, с която поддържа свежия си тип и се защищава от отичане.
 Дженифър Анистън, дневното й меню и за какво наподобява толкоз млада
Менюто на Дженифър Анистън

Всъщност, тази жена яде ли...

Джулиан Мур

Тя е на 60, а от откогато е на 23, не пропуща наложително всяка заран да си постави крем за лице със слънцезащитен фактор, както и олио зa хидратация. Избягва млечните артикули, захарта и алкохола, само че постоянно е склонна на някое малко изключение.

Дженифър Лопес

Певицата употребява първокласни кремове против стареене и в никакъв случай не си ляга, в случай че не си е почистила съвършено грима. Залага най-вече на спорта и здравословното хранене, които имат позитивен резултат върху здравето и цялото й тяло, включително и върху кожата.
 Дженифър Лопес, JLo Beauty и по какъв начин наподобява певицата без грим
Джей Ло - надалеч от съвършена, само че същинска

Без грим - от ден на ден я харесваме по този начин

Синди Крауфорд

Супермоделът от 90-те не счита, че има една огромна загадка против стареенето, а най-важното е да се води здравословен метод на живот - без цигари и алкохол, задоволително сън, доста вода и да правиш това, което те прави благополучен.
 Снимка 447570

Наоми Кембъл

Моделът се кълне в силата на хидратацията. Затова подчертава точно върху този детайл от грижата за кожата си - сияйната кожа е по-млада кожа. Често употребява надълбоко хидратиращи маски и спрейове.

Гуинет Полтроу

Тя има няколко съществени стълба в грижата си за кожата - ексфолиране, кокосово масло и доста вода.

Никол Кидман

Актрисата също добре знае, че кожата се нуждае от висока слънцезащита всеки божи ден. А за през нощта я подхранва със серуми с ретинол.
 Снимка 497290

Пенелопе Круз

Научила е от своите майка и баба, че най-важното, с цел да бъде една жена красива, е да няма неприятни привички, като пиянство и пушене, и да спи и да се храни добре, предава Stars Insider.

Салма Хайек

Тя също ни припомня какъв брой е значимо положителното разчистване на кожата преди сън. Актрисата обаче избира да не употребява почистващи артикули и на сутринта, а единствено да напръска лицето си с розова вода.
 Кайли Миноуг, слънцезащитните кремове, колагенът и тайната за съвършената й кожа
Тайната за съвършената кожа на Кайли Миноуг

Трите златни правила на австралийката

Хали Бери

Грижата й за кожата включва почистващ артикул, тоник и ексфолиант. Съветва да се консултиране с кожен лекар, с цел да използваме тъкмо тези артикули, които са най-подходящи за потребностите на нашата кожа. Освен това, не употребява никаква захар, тъй като я счита за отрова.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР