Остър сблъсък на мнения за“ и против“ внесените от ПП,

...
Остър сблъсък на мнения за“ и против“ внесените от ПП,
Коментари Харесай

Скандал в парламента: „Ще дойде някое НПО у вас и ще Ви вземе тубата с гел“

Остър конфликт на отзиви „ за “ и „ срещу “ импортираните от Политическа партия, ГЕРБ и Българска социалистическа партия законопроекти за домашното принуждение настана в пленарната зала и насмалко не се стигна до пердах Повод за неприятната обстановка стана поредност изявления на депутатите от „ Възраждане “ Цвета Рангелова и Цончо Ганев по какъв начин всичко в текстовете водело просто до обезпечаване на работа за частни НПО-та, свързани по думите им с ПП-ДБ.

Стигна се до такава степен двамата русофили-псевдонационалисти да вкарат тематиката за така наречен норвежки влакове (системата за обществени действия „ Барневернет “ в скандинавската страна – б.р.) още веднъж на дневен ред като съгласно Ганев цялата концепция на „ новата коалиция “, както я назова, била още веднъж с лекост да се извеждат деца от семействата… „ нелегално “.

И взриви залата с изказване, че депутатка от Демократична България пускала доноси точно за лишаване на деца, без да уточни кого съответно засяга. Явор Божанков от ПГ-ДБ не му остана задължен –

„ Така се стартира – първо са влаковете за Норвегия, след това е пръскането със самолетите, след това е 5G “, разяснява той градацията на лансираните най-вече от Кремъл пропагандни идиотщини в реториката на „ възрожденци “ у нас.

„ Влиза едно Неправителствени организации у вас и Ви взима тубата с гел “, добави някогашният социалист. И очевидно вбеси Цончо Ганев, който едвам не му налетя на пердах. Наложи се ръководителят на Народно събрание Росен Желязков да помоли двамата национални избраници да трансферират разговора на открито, в коридорите.

Божанков упрекна дясната ръка на Костя Копейкин, че си е разрешил да принизи извънредно наболялата и сериозна тематика за домашното принуждение с тайни теории. „ Как не те е позор, бе “, изрепчи се на собствен ред пък Ганев.

А във връзка законопроекта за домашното принуждение, импортиран от Има Такъв Народ, стана ясно, че „ Възраждане “ е извънредно уплашена от това, че и хомосексуални двойки ще имат право да подават сигнали за такова.

Както и че живеещите на фамилни начала се сравнявали със съпружеските връзки (въпреки че над 50% от всички новородени в страната в последните години са от извънбрачни връзки по данни на Национален статистически институт – б.р.).

А върхът на аргументацията на националистите взе мнението на депутатката Рангелова, че домашно принуждение можело да се лекува, взема решение и прекратява… посредством медиация.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР