Остър дебат относно пренасищането с филми за супергерои тече в

...
Остър дебат относно пренасищането с филми за супергерои тече в
Коментари Харесай

За и против филмите за супергерои - Холивуд започна дебата

Остър спор по отношение на пренасищането с филми за супергерои тече в Холивуд, написа БГНЕС. Голяма част от " мощните " в Меката на киното считат, че промишлеността се е пренаситила от комиксови филми за герои.
По тематиката да вземем за пример режисьорът на " Аватар " Джеймс Камерън сподели следното: " Надявам се скоро да се уморим от " Отмъстители ". Не, че не обичам филмите за тях, просто има и други истории, които да бъдат разказани, с изключение на тези за свръхнадарени мъже без фамилии, които избавят света без боязън от гибелта в продължение на два часа ".
Носителката на " Оскар " Джоди Фостър пък съобщи по-рано тази година: " Студията вършат несъдържателни филми, с цел да се харесат на масите и разпространителите. Не желая да върша филми за супергерои от 200 милиона $ ".
Миналата година звездата от " Междузвездни войни " Марк Хамил сподели пред " Съединени американски щати през днешния ден ": " Не знам какво става с филмите със супергерои. Те са фантастични, само че мисля, че стигаме до свръхнасищане ".
Актьорът Джош Бролин също беше жигосан поради зачестилите функциите на супергерои, които поема. Според някои отзиви това е лишило от актьорската му еднаквост.
Но основателите на филми за супергерои имат вяра, че тези възгледи са несправедливи. " По-младата аудитория заслужава развлечение, само че също по този начин заслужава и ентусиазъм и мощни послания за вяра и фантазии ", сподели Зоуи Салдана, която е един от персонажите в " Пазителите на галактиката ".
Крис Прат, друга от звездите в " Пазителите на галактиката ", се съгласява: " Благодарен съм за това, което тези филми вършат за разпалване на въображението на децата ".
Звезди от лентата " Stars of Avengers: Infinity War " също застанаха в отбрана на филмите за супергерои против някои холивудски клики. А предходната седмица Зоуи Салдана упрекна " хора от елита " в дискриминация на филмите за супергерои. " Те гледат отрицателно на филмите на Marvel или на артисти като мен ", сподели актрисата, която в последно време е " абонирана " за функции във филми по комикси.
Наскоро Марвел удари върха в бокс офисите с " Черната пантера " - филм, напълно с чернokovi артисти, който беше необятно възхваляван като игра и завоюва утвърждението на известни персони като Мишел Обама. Филмовата журналистка Хелън О‘Хара счита, че някои режисьори " са срещу тези филми ", тъй като " те не могат да усилят парите " за личните си продукции.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР