Мелани Хол: Полицията възобновява обжалването за убийството на абсолвент преди почти 30 години

...
Останките й бяха открити от работници на магистрала M5 повече
Коментари Харесай

Останките й бяха открити от работници на магистрала M5 повече от 13 години по-късно.

Изображение: нощен клуб Cadillacs в Бат, където Мелани Хол е видян за последен път Изображение: Останките на г-жа Хол бяха открити от работници на магистрала M5 през 2009 г.

Детектив надзирател Джеймс Ричио, който ръководи разследването на убийството на болничния служител, каза, че се надява на „едно малко доказателство ", за да разберем какво се е случило с Мелани онази нощ и да разрешим случая.

Той каза: „Винаги ще се водим от доказателствата, но въз основа на... над 6000 следствени действия, 2000 показания , сметките, разузнаването, мястото на депозиране, вярвам, че Мелани наистина е познавала убиеца си."

Като част от публичен призив през 1996 г. властите пуснаха електронна снимка на мъж забелязани в нощния клуб с жена, отговаряща на описанието на жертвата, и призовават всеки да се яви, ако ги разпознае.

Изображение: e-fit, пуснат като част от публичен призив през 1996 г.

„Това все още е много до голяма степен е фокусът на нашето обръщение към обществеността днес и ние искаме да знаем кой е този човек," каза Det Supp Riccio.

Майки Ройнън: Момче , 16, намушкан до смърт в Бат, е посочен от полицията. Район Old Orchard близо до нощния клуб Cadillacs между 1.45 и 2 часа сутринта в нощта на нейното изчезване.

Изображение: Нощен клуб Cadillacs в Бат

Прочетете повече:
Двама души са арестувани за изчезването на момчето преди 21 години
Децата на изчезналата майка са открити като арестувана жена

Детектив надзирател Ричио добави: „Подозираме, че всеки, който е направил това, е казал на някого и предаността се променя през десетилетията.

„Някой знае кой е убил Мелани и някой знае как се е озовала отстрани на M5 на кръстовище 14 и тези тъмни тайни трябва да бъдат извадени наяве.

„Имаме редица запитвания, които сме преследване. Това е доста активен случай и може да има повече свързана оперативна дейност в близко бъдеще."

Облеклото на г-жа Хол - бледосиня копринена рокля, черни велурени обувки тип "муле", кремаво едноредно дълго яке с ръкави и черна дамска чанта тип чанта - така и не са открити.

Някои от другите й вещи, включително чекова книжка, банкова карта, часовник Next и сребърни обеци, също липсват.

Изображение: Липсващи дрехи, чанта и обувки, подобни на тези на Мелани Хол Изображение: Обеци, подобни на тези, принадлежащи на Мелани Хол

Бащата на г-жа Хол Стив, говорейки в документален филм на Канал 5, каза: „Когато Мелани беше убита, не беше отнет животът само на един човек, той промени и съсипа много животи след това.

„Моят, на жена ми, на дъщеря ми, на майка ми – очевидно има някой там и вероятно някои хора навън там, които знаят какво се е случило с Мелани.

„Ако смятаха, че могат да излязат с информация, която ни накара да разберем какво се е случило с Мелани, тогава поне можехме да почувстваме, че сме направили всичко, което може да направи за нашето дете."

Полицията се надява, че документалният филм, The Body In The Bag: The Murder of Melanie Hall, ще събуди спомени и ще насърчи хората да се свържат с всякаква информация.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР