Останките от самолета на Japan Airlines на летище Ханеда в

...
Останките от самолета на Japan Airlines на летище Ханеда в
Коментари Харесай

Пожар на Japan Airlines, за да даде представа за най-новите производствени материали

Останките от самолета на Japan Airlines на летище Ханеда в Токио са удостоверение за силата на пламъка, който го погълна в понеделник вечерта, откакто се сблъска с по-малък аероплан.

За следователите и авиационни специалисти епизодът - и по какъв начин всичките 379 души на борда на полета на JAL са съумели да избягат - евентуално ще даде значима визия за актуалните материали, употребявани за построяването на доста самолети и най-хубавите способи за безвредна евакуация пасажери при незабавни случаи.

Катастрофата беше първата загуба на Airbus A350, модел, който влезе в употреба през 2015 година, и първото цялостно заличаване от пожар на пътнически аероплан, изработен най-вече от въглеродни нишки, материал, употребен от ден на ден в галактическото пространство.

„ JAL A350 е първата загуба на корпуса на композитен пътнически аероплан и първата от пожар “, означи Скот Хамилтън, началник на консултантския и новинарски уебсайт Leeham News. „ Разследващите ще извлекат всевъзможни поучения от случая с A350. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР