Останките на мъж, изчезнал по-рано този месец, изглежда са били

...
Останките на мъж, изчезнал по-рано този месец, изглежда са били
Коментари Харесай

Изчезнал мъж е открит в стомаха на акула, близки разпознали татуировката му

Останките на мъж, липсващ по-рано този месец, наподобява са били открити в акула, пишат от Sky News. Диего Бариа, 32-годишен татко на три деца, е забелязан за финален път да кара високопроходимия си автомобил покрай брега на южната аржентинска провинция Чубут на 18 февруари.

Рано сутринта в неделя двама риболовци оповестяват на локалната брегова защита, че са уловили три акули наоколо до мястото, където е открит автомобилът на Бария.

Даниела Милатруз, служителката на правоохранителните органи, която е отговаряла за издирването му, съобщи пред локалните медии, че риболовците са споделили, че " когато са почиствали акулите, са разкрили човешки остатъци в една от тях ".

Тя добави, че фамилията на Бариа го е разпознало " с помощта на татуировката, която е била на една от останките ", макар товаще се организира и ДНК тест, с цел да се удостовери самоличността му.

Не е ясно какво се е случило, само че следствията не престават. Повреденият автомобил на Бариа е открит на плажа край Рокас Колорадас два дни след изгубването му.

Милатруз съобщи: " Предполагаме, че Диего е претърпял случай и проверяваме дали е имало забъркан и различен автомобил. "

Кристиан Ансалдо, който управлява полицейското ръководство в град Комодоро Ривадавия, съобщи, че акулата е била към 1,5 м и евентуално Бариа " е претърпял случай и е бил понесен във водата ".

Той сподели, че през уикенда, когато е липсващ Бария, е имало мощен прилив.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР