Останките на австралиец, изчезнал по време на риболов, били намерени

...
Останките на австралиец, изчезнал по време на риболов, били намерени
Коментари Харесай

Тялото на изчезнал рибар е открито в крокодил

Останките на австралиец, липсващ по време на лов на риба, били открити в крокодил. 65-годишният Кевин Дармоди е забелязан за последно в събота в Кенедис Бенд с другари - известно местообитание на соленоводни крокодили в отдалечена част на северен Куинсланд, Австралия. След като се чуват красъци, последвани от плисък - изчезва. 

След двудневно претършуване на региона полицията евтаназирала два огромни крокодила и разкрила елементи от човешко тяло в тях, предава BBC.

От полицията дефинират като  " драматичен край " за мъжа, останките занапред ще бъдат разпознати. Кевин Дармоди е прочут като умел риболовец и прочут член на общността в Кейп Йорк.

Двата крокодила, които били дълги по 4,1 м и 2,8 м, са убити в понеделник на към 1,5 км от мястото, където той е забелязан за последно.

Човешките остатъци са открити единствено в едно от влечугите, само че чиновниците по отбрана на дивата природа считат, че и двете животни са забъркани в случая.

Крокодилите са постоянно срещани в тропическия север на Австралия, само че нападенията са необичайност. Смъртта на 65-годишният мъж е 13-тото съдбовно нахлуване в Куинсланд от 1985 година, когато стартират да се водят архиви.  

След възбраната за лов през 1974 година популацията на крокодили в региона се е възстановила от ниското равнище от към 5000 животни до към 30 000 през днешния ден.

Според управническата стратегия на Куинсланд " проблематичните крокодили “ се отстраняват от региони, където заплашват обществеността,  в редки случаи се евтаназират.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР