Останете си у вас, температурите паднаха под нулата, лед сковава

...
Останете си у вас, температурите паднаха под нулата, лед сковава
Коментари Харесай

София е ледена пързалка! Столична община не почисти дори суперцентъра

Останете си у вас, температурите паднаха под нулата, лед сковава тротоарите в София, а Столична община не почисти даже суперцентъра.

 

Новоизбраната локална власт не откри за нужно да обезпечи сигурността на софиянци, на които им се наложи да излязат в центъра на столицата в неделя. 

 

Проверка на " Фокус " откри, че в суперцентъра на столицата, на самия бул. " Витоша " и пред Съдебната палата, не е почистено. 

 

От институцията явно са изпълнили задължението си да почистят пред стълбището на емблематичната постройка, само че дотук с отстраняването на снега. Малко преди 15 ч. температурата в столицата падна под нулата и лед стартира да сковава тротоарите, а за пешеходците стартира да става повече от рисково.

По-рано, по сигнал на четец, " Фокус " ви сподели възмутителни фрагменти, изпратени от наш четец на излаз на централна столична метростанция при Орлов мост. 

 

Трагикомично, на спирката на трамвая до църквата Света Неделя, имаше измит периметър около 15-20 метра, а снегът бе спретнат стройно в купчинки, оставени на място.



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР