Остананата в затвора Луси Летби има още един шанс присъдите

...
Остананата в затвора Луси Летби има още един шанс присъдите
Коментари Харесай

Луси Летби има само „един“ шанс в надпреварата за свобода, след като обжалването на медицинската сестра убийца се провали

Остананата в пандиза Луси Летби има още един късмет присъдите й да бъдат анулирани, само че ще би трябвало да бъде „ доста деликатна “ в метода, по който го употребява, сподели юридически специалист пред Mirror.

34-годишната - която умъртви седем недоносени бебета, до момента в който работеше като здравна сестра - имаше първична оферта да оспори присъдите си, отказани от Апелативния съд във вторник.

Тя беше подала молба за позволение да апелира през септември, малко откакто бе наказана на доживотна присъда за седем присъди за ликвидиране и шест присъди за опит за ликвидиране.

Сега, някогашен нарушител Адвокатът на отбраната е планувал какви биха могли да бъдат идващите й ходове - и твърди, че няма да е толкоз елементарно, колкото тя просто да опита същата тактичност още веднъж.

Дилън Рис Джоунс, старши учител по право в университета Рексам, сподели пред Mirror че юристите на Летби ще имат опция да подадат още веднъж нейната молба за позволение за обжалване - само че единствено в случай че излязат нескрито " нови и убедител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР