Останалото е пепел - това е името на историческия филм,

...
Останалото е пепел - това е името на историческия филм,
Коментари Харесай

Диляна Попова с нова кино роля и ново екзотично пътешествие

" Останалото е пепел " - това е името на историческия филм, отдаден на българския финансист, посланик и политик Атанас Буров. В ролята на самия Буров ще влезе артистът Асен Блатечки, а другите две основни функции ще бъдат изиграни от половинката му в живота - моделът и актриса Диляна Попова и от американския артист Нейтън Купър. Премиерата на кино лентата е през февруари.

" Потопих се в същинското кино. Екипът беше страховит, костюмите са достоверни и в действителност се пренасяш в друго време. За мен това е най-ценното в киното, че можеш да се поставяш в ролята на разнообразни характери и това те обогатява по някакъв метод ", споделя за кино лентата Попова.

Кариерата й стартира като модел, доста бързо отпътува в чужбина и става един от най-хубавите български модели, работещи отвън страната. Днес Диляна Попова признава, че към този момент има лукса да избира уговорките си. Тя е един от дребното родни модели, който потвърждава качествата си като актриса без да е приключила НАТФИЗ.

През годините се снима във филмите " Love.net ", " Завръщане ", " Още една фантазия ", " Революция Z " и други. Но признава, че постоянно гледат на нея с неуважение, точно тъй като няма тапия за актриса.

" Сериалите на bTV ми дадоха тласък и самочувствие и считам, че до момента в който ме търсят и ме канят за дадени функции, значи това е техен избор. Не мога да накарам някой на мощ да ме вземе. Ако режисьорите и продуцентите считат, че съм подобаваща за някоя роля, несъмнено, че ще я взема. "

Попова споделя още, че за ролята си във кино лентата за Буров, половинката й - артистът Асен Блатечки, доста й е помагал, само че и постоянно я е подлагал на критика.

" Аз понасям на рецензия и почтено казано обичам да ми споделя тези неща, тъй като считам, че тя е градивна. Дори по време на кино лентата имахме моменти, в които се карахме и той ми споделя: " Ето ти тук си прецака всичко, тъй като направи това ". Аз откликвам: " Защо ми го казваш в този момент, към този момент го заснехме "...Естествено, напълно обикновено е, само че съумяваме да разделяме професионалното от персоналното и не се сърдим. Това е една друга линия от нашите връзки. " - споделя Диляна.

Всяка година по това време Диляна Попова и другари пътуват до екзотична дестинация за отмора и премеждие. Тази зима им следва да посетят Малдивите за повторно, като и в този момент тя ще вземе сина си Борил.

По този метод тя счита, че му демонстрира какъв брой друго живеят хората по света и това ще разшири неговия мироглед: " Тези дестинации звучат скъпи и лъскави, само че не са такива. Избираме си места мънички, налични за всеки. Обичаме да се сливаме с локалните. Искаме да виждаме къде живеят, какво вършат, с какво се хранят. Ние доста постоянно вървим с куфари цялостни с писалки, тетрадки, дрешки за дечицата там и демонстрирам на Борил, че това, което получава, не е вечно и не е при всички. "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР