Останалите деца в семейството от Видин, в което се е

...
Останалите деца в семейството от Видин, в което се е
Коментари Харесай

В дома, където е пребито 4-месечното бебе, е имало още 3 деца

Останалите деца в фамилията от Видин, в което се е случило насилието на 4-месечното бебе, са изведени в седмична грижа. Т.е. от понеделник до петък са в дом, а през уикенда са връщат в фамилната си среда. Общо децата са пет, по изказванието на майката тя живее с биологичния татко на децата. Също по този начин насилието се е случило, до момента в който три от децата са били в дома - тези на 1,5, на 4 и 5 години. Самата майка е декларирала, че е отишла до магазина да купи памперси.

И двамата родители не са арестувани, съобщи зам.-районният прокурор и представител на Районна прокуратура - Видин Райна Петрова пред Нова телевизия.

Вчера от прокуратурата оповестиха, че водят следствие на принуждение над 4-месечно бебе от видинския квартал " Нов път ". То е настанено в " Пирогов " с мозъчен кръвоизлив, рани и охлузвания. Момченцето е с заплаха за живота.
 Разследват побой над 4-месечно бебе във Видин
Разследват побой над 4-месечно бебе във Видин

Момченцето е с фрактура на черепа и превозено в столична болница

По неофициална информация е бито с пръчка от по-голямо дете в фамилията. В сряда детето е занесено първо от майката във видинската болница с рани и охлузвания, както и с кръвотечение от носа и устата. То незабавно е превозено към " Пирогов " в София.

От дома на фамилията са конфискувани възглавница, одеало, дрешки и пръчка - 93 сантиметра, по които е открита кръв. Образувано е досъдебно произвеждане по две закононарушения - за породена междинна телесна щета на малолетно лице, както и по тази причина, че родител е оставил " дете без контрол ".

Все още се обяснява кой е предизвикал пострадванията на бебето. До този миг няма данни в фамилията да е имало сигнали за принуждение. По останалите деца не са открити следи от принуждение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР