Останалите 3 пациентки остават засега в тежко общо състояние. Те

...
Останалите 3 пациентки остават засега в тежко общо състояние. Те
Коментари Харесай

България Се Моли. Четирима От Пострадалите Край Своге Са В Много Тежко Състояние

" Останалите 3 пациентки остават към този момент в тежко общо положение. Те са на командно дишане. Поради тежките им гръдни контузии за жалост към момента не може да се даде прогноза ", съобщи проф. Асен Балтов - шеф на УМБАЛСМ " Пирогов ":

Без заплаха за живота са мъж и жена, които се лекуват във Военномедицинска академия. Състоянието на мъжа е по-тежко и му предстоят голям брой интервенции. " Жената, в случай че продължи по същия метод, възстновяването й може до края на седмицата да бъде изписана. За мъжа не мога да дам прогноза ", бригаден военачалник проф. Венцислав Мутафчийски - шеф на ВМА.

В реанимацията на болница " Света Анна " са 6-ма души, потърпевши от злополуката край Своге. Всички са нормализирани, само че 52-годишна жена към момента е с заплаха за живота. Шофьорът на рейса, който е в ИСУЛ е в устойчиво положение.

Първоначално известните 16 жертви на тежката злополука са се нараснали с още една, прецизираха от държавното обвиняване. Жена с букви С.К. е умряла при превозването й към лечебните заведения след случая. Тя е закарана непосредствено в Катедрата по Съдебна медицина в София. Разпозната е от околните си в неделя вечерта, оповестява Нова телевизия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР