Останахме верни на нашите избиратели. Обещахме, че ще се борим

...
Останахме верни на нашите избиратели. Обещахме, че ще се борим
Коментари Харесай

Служебното правителство спирало битките, които започнали ПП, според Йордан Терзийски

Останахме правилни на нашите гласоподаватели. Обещахме, че ще се борим против всеки един модел, който нарушава правилата на правовата страна. Ходим свободно измежду жителите и приказваме с тях. Дали господин Радев може да излезе на площада с вдигнат пестник, както преди 2 години?

Това съобщи депутатът от " Продължаваме Промяната " Йордан Терзийски пред .

По думите му не е видял Радев да е на едно мнение с протестиращите на площада поради хартиената бюлетина. Според него президентът се е компрометирал, давайки персонални оценки и създавайки разграничителни линии.

Битките, които започнахме, биват спирани от служебното държавно управление, реториката на Борисов и Радев постоянно съответствува, да вземем за пример на тематика " Енергетика ", добави Терзийски.

Според него връчването на първия мандат е било забавено, с цел да бъде призната хартиената бюлетина.

Йордан Терзийски сподели още, че няма по какъв начин да поддържат държавно управление на ГЕРБ, въпреки и да е презентирано като експертно. Допълни, че страната е в сюжет, който има за цел да бъде изпран имиджът на ГЕРБ.

" Те ще предложат едно експертно държавно управление, на компромиса. Те нямат политическа поддръжка и ще се употребява имиджът на едни експерти за тази тяснопартийна цел. Това ще е следващата параванна политика на ГЕРБ ", съобщи Терзийски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР