Останахме верни на нашите избиратели. Обещахме, че ще се борим

...
Останахме верни на нашите избиратели. Обещахме, че ще се борим
Коментари Харесай

Йордан Терзийски : Служебното правителство спира битките, които започнахме


Останахме правилни на нашите гласоподаватели. Обещахме, че ще се борим против всеки един модел, който нарушава правилата на правовата страна. Ходим свободно измежду жителите и приказваме с тях. Дали господин Радев може да излезе на площада с вдигнат пестник, както преди 2 години? Това съобщи депутатът от " " Йордан Терзийски в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

По думите му не е видял Радев да е на едно мнение с протестиращите на площада поради хартиената бюлетина. Според него президентът се е компрометирал, давайки персонални оценки и създавайки разграничителни линии.

" Битките, които започнахме, биват спирани от служебното държавно управление, реториката на Борисов и Радев постоянно съответствува, да вземем за пример на тематика " Енергетика ", уточни Терзийски.

Според него връчването на първия мандат е било забавено, с цел да бъде призната хартиената бюлетина.

Йордан Терзийски сподели още, че няма по какъв начин да поддържат държавно управление на ГЕРБ, въпреки и да е презентирано като експертно. Допълни, че сме в сюжет, който има за цел да бъде изпран имиджът на ГЕРБ.

" Те ще предложат едно експертно държавно управление, на компромиса. Те нямат политическа поддръжка и ще се употребява имиджът на едни експерти за тази тяснопартийна цел. Това ще е следващата параванна политика на ГЕРБ ", предвижда Терзийски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР