Останахме приятно изненадани, че в Пловдив има фирма за медицински ...

Останахме приятно изненадани, че в Пловдив има фирма за медицински

Пациентка благодари на Goldenburg Medical Service: И в Пловд...

Останахме прелестно сюрпризирани, че в Пловдив има компания за медицински превоз, където обслужването е на европейско равнище. Това сподели пловдивчанката Веска Павлова, потърсила услугите на Goldenburg Medical Service за 88-годишната си неподвижна майка.

Жената трябвало да бъде взета от вкъщи си в Пловдив и да бъде превозена на първо време до пловдивски лечебни заведения, където се открило, че лекуването й се постанова да бъде продължено в София. „ Имахме потребност от кола за спешна помощ по целия този дълъг маршрут и започнахме да звъним на компаниите в града. Може да се каже, че на всички места получихме отвод – желаеха сами да осигурим носачи, които да смъкват майка ми, а при неспособност да го създадем, трябваше да доплатим нечувано огромни суми на хората, които ще ни изпратят “, описа дъщерята. И призна, че фамилията изпаднало в смут поради безизходицата. Възрастната жена също доста се разтревожила, здравословното й положение почнало да се утежнява още повече.

В този миг околните попаднали на Goldenburg Medical Service. “Без тях нямаше да се оправим. Бяхме прелестно сюрпризирани от изискванията – екипът дойде в точния момент, без забавяне. По всички направления момчетата вземаха майка ми от леглото и я настаняваха на леглото в съответното лечебно заведение. Възхитени сме от метода, по който работят – бързо, деликатно и грижовно. Нека има повече такива компании! “, описа Павлова и благодари.

До София пациентката била съпроводена от болногледачката си, която също била доста удовлетворена от медицинския превоз. По време на пътуването старата жена също била изцяло спокойна, тъй като непрестанно усещала поддръжка от страна на екипа.

Дъщерята съобщи, че в случай че й се наложи и различен път, още веднъж ще се довери на Goldenburg Medical Service. Да не дава Господ на никого да има потребност, само че за жал всеки може да изпадне в сходна обстановка, по тази причина съм решила да препоръчам компанията на всички свои познати, сподели Павлова.

Източник: marica.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg