Останаха едва няколко часа до момента, в който Григор Димитров

...
Останаха едва няколко часа до момента, в който Григор Димитров
Коментари Харесай

Отново звездно присъствие: Маестрото ще гледа на живо Гришо и Тиафо!

Останаха едвам няколко часа досега, в който Григор Димитров ще излезе на корта в Ню Йорк за идния му мач от 1/4-финалите на US Open.

Там той ще се изправи против представителя на домакините Франсис Тиафо, а на трибуните още веднъж се чакат куп известни персони, които ще се насладят на спектакъла сред двамата тенисисти.

Сред тях ще бъде и считания от мнозина за най-великия на всички времена - Роджър Федерер. Маестрото ще се завърне на US Open след петгодишно неявяване, само че този път като фен. Той към този момент е в Ню Йорк и ще можем да го забележим на " Артър Аш ". Тази вечер той ще следи 1/4-финалната среща сред Григор Димитров и Франсис Тиафо.

???????????????? Roger Federer, speaking on the Today Show, says he will be at the US Open tonight for Tiafoe vs Dimitrov

???? USA Today Sports
— Olly???????????? (@Olly_Tennis_)
Любопитно е, че точно Григор Димитров победи Федерер на този корт през 2019 година, в същата фаза на шампионата, с цел да се класира за първия си полуфинал на US Open.

" Roger Federer says he’s returning to the U.S. Open as a spectator for the first time since his retirement.???? "
— Dinora♥RF???? (@norinchi_df)  Няма да се спи! Григор Димитров би трябвало да отстрани локален любим, с цел да стигне до 1/2-финалите на US Open
Няма да се спи! Григор Димитров би трябвало да отстрани локален любим, с цел да стигне до 1/2-финалите на US Open

Първата ни ракета е с позитивен баланс против Франсис Тиафо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР