Остана около месец до премиерата на Да свалиш Уолстрийт (Hustlers).

...
Остана около месец до премиерата на Да свалиш Уолстрийт (Hustlers).
Коментари Харесай

Джей Ло и предизвикателствата на това да си стриптизьорка

Остана към месец до премиерата на " Да свалиш Уолстрийт " (Hustlers). Не можем да кажем, че се вълнуваме кой знае какъв брой за този филм, само че несъмнено ще ни бъде забавно да забележим по какъв начин Дженифър Лопес ще се оправи с ролята си на... стриптизьорка.
 Hustlers, Дженифър Лопес, Cardi B и първи филмов откъс на кино лентата
Дженифър Лопес демонстрира по какъв начин се танцува на стълб

Първият филмов откъс на Hustlers е тук

Интересното също по този начин е, че филмът е основан на същинска история, разказана в публикация в New York Magazine. " Да свалиш Уолстрийт " ще ни срещне с Рамона (Дженифър Лопес) и колежките ѝ, които работят като стриптизьорки.

Един ден вземат решение, че животът е извънредно неправдив с тях и вземат решение да се възползват от заможните си клиенти, които работят на Уолстрийт.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на Авг 16, 2019 в 9:41 PDT

Ролята във кино лентата несъмнено се е оказала огромно предизвикателство за Джей Ло. В изявление за Entertainment Weekly тя споделя, че през целия си живот е танцувала и упражнявала, само че да се научи да танцува на стълб е било едно от най-трудните неща, с които се е сблъсквала.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hustlers (@hustlersmovie) на Авг 19, 2019 в 9:19 PDT

Ето за какво е се е отдала изцяло на това начинание, с цел да може изиграе ролята си по допустимо най-хубавия метод. Дженифър Лопес признава, че след всяка подготовка по пол денс си е тръгвала със синини по тялото.
 Алекс Родригес, Дженифър Лопес, Hustlers и за какво двамата са ходили на стриптийз
Защо Джей Ло и Алекс Родигес са ходили зедно на стриптийз

На това му се споделя отдаденост

Но като експерт е минала през всички компликации. Вече стана въпрос и за това, че дружно с бъдещия си брачен партньор - Алекс Родригес, са посещавали на няколко пъти стриптийз клубове, с цел да може да навлезе в атмосферата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР