остана на резервната скамейка през всичките 53 минути при победата

...
остана на резервната скамейка през всичките 53 минути при победата
Коментари Харесай

Сакраменто спечели, Везенков не игра

остана на аварийна пейка през всичките 53 минути при успеха на Сакраменто Кингс със 121:118 над Портланд Трейл Блейзърс след продължение. За него това беше първи мач откогато е в НБА, в който не взема присъединяване.

Решението на треньора Майк Браун в последна сметка докара до позитивен резултат, въпреки и много изстрадал. Двубоят беше изцяло равносилен, като двата отбора съвсем непрекъснато разменяха водачеството. Най-голямата преднина за домакините от Сакраменто бе в средата на втората четвърт, когато поведоха с 10 точки, до момента в който Портланд на няколко пъти излизаше напред с задатък до пет точки. Трейл Блейзърс водеше в края, само че домакините получиха късмет да изравнят, от който Малик Монк се възползва. 8.3 секунди преди края той беше фаулиран при офанзива, вкара двата наказателни удара и направи 111:111. В него още веднъж Монк се отличи с основното отиграване 12 секунди преди края – той овладя битка под коша на съперника.

За спечелилите от Сакраменто най-резултатен с 27 точки беше центърът Домантас Сабонис. Сабонис добави 11 битки и 9 асистенции. Монк приключи с 23 точки, а Кевин Хъртър вкара 17. За Портланд над всички беше Джерами Грант с 38 точки.

Кингс има 3 победи и 4 загуби, като с днешния триумф прекъсна серията си от три поредни провали. Портланд има баланс от 3 победи и 5 загуби.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР