Оспорване в съда беше широко очаквано, след като американският регулатор

...
Оспорване в съда беше широко очаквано, след като американският регулатор
Коментари Харесай

SEC се подготвя за съдебни дела от поддръжници и критици на правилото за разкриване на информация за климата

Оспорване в съда беше необятно предстоящо, откакто американският регулатор на скъпи бумаги наложи дълго чакано предписание по отношение на рисковете за климата на компанията. В случая първото дело беше заведено след два часа.

Десет американски щата подадоха петиции за анулация на правилото, обвинявайки Комисията по скъпите бумаги и тържищата, че е надвишила законовите си пълномощия, до момента в който завърши политика в сряда, която изисква от фирмите да разкрият някои данни за техните излъчвания и други опасности, свързани с климата.

Първият правосъден развой е малко евентуално да бъде последният, сочейки това, което евентуално ще бъде противоречиво бъдеще за първото публично предписание на SEC, което се пробва да се оправи ролята на фирмите и излагането им на заплахите от световното стопляне.

„ Федералните организации и по-специално SEC ... би трябвало да се придържат към законовия мандат, който Конгресът им е дал, и да заобикалят манипулирането на частни артисти в името на прогресивната политика “, сподели Патрик Мор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР