Оспорвана битка между отборите, непрекъснати обрати в резултата, много весели

...
Оспорвана битка между отборите, непрекъснати обрати в резултата, много весели
Коментари Харесай

Обрати в Аз обичам България

Оспорвана борба сред тимовете, непрекъснати обрати в резултата, доста радостни моменти и любопитни обстоятелства за родината дава обещание новият епизод на " Аз обичам България “ – на следващия ден вечер от 20 ч. по bTV. В " епизода на изненадите “ тимовете непрекъснато ще се догонват един различен – играчите ще се сърдят, ще се изненадват, ще танцуват и ще се забавляват от сърце, до момента в който в това време и те, дружно със феновете, ще научават нови и забавни обстоятелства за България.

И двата тима ще са извънредно надъхани и няма да се предават нито за момент по пътя към успеха в опита си да завоюват най-българската премия в предаването до момента – един чувал български картофи. А кой тим ще си тръгне с него – този на Кедъра, зад който застават две прелестни дами – водещата на " Dancing Stars “ Алекс Раева и писателката Цветелина Цветкова, или пък тима на Кадиев в състав – артистът Ники Станоев и рапърът Павел Николов – Pavell, ще стане ясно след броени часове.

С отлични знания по география ще блесне певицата Алекс Раева, а дарбата й да рисува ще остави надалеч зад себе си конкурентния " художник “ от другия тим. Кедъра ще прояви набитото си око и ще разкрие " прикрито оръжие “ в тима на Сашо Кадиев в лицето на Ники Станоев, а в какво ще бъде " упрекнат “ той, феновете ще схванат на следващия ден вечер по bTV. Капитан Кадиев, от своя страна, ще отвърне на " офанзивата “ с куп смешки и нападки, а за какво ще направи особено послание към майка си в символ на респект и почитание, ще стане ясно в новия епизод на " Аз обичам България “.

При всеки поврат в резултата на играта борбата сред тимовете ще става все по-оспорвана, само че и по-весела и разгорещена, а страстите в студиото ще доближат своя връх. Екзотични коктейли ще изненадат участниците в най-неочаквания миг, а музикалните загадки под акомпанимент на прелестния бенд на предаването ще приканват участниците да " излязат на дансинга “. И макар че Кедъра постоянно се майтапи със себе си, че безусловно дава отговор на прякора си, то в петък вечер феновете ще го видят в нова светлина и в не една и две танцувално-музикални импровизации.

Кой тим ще има " шанса “ да изкара " - 20 “ точки от колелото на ориста и ще обърне ли това за следващ път резултата, а и изхода от играта – гледайте в " Аз обичам България “ в петък от 20:00 ч. по bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР