Особеностите на руската национална политика отдавна са станали ежедневие в

...
Особеностите на руската национална политика отдавна са станали ежедневие в
Коментари Харесай

В Русия: По-бедни сме от българите, а искаме С-400

Особеностите на съветската национална политика от дълго време са станали всекидневие в Русия и не учудват никого. Това написа в разбор шефът на съветския Институт за национална тактика Михаил Ремизов. Той показва „ извънредно обидни за Кремъл “ обстоятелства. „ Евростат “ разгласява данни за стандарта на живот в страните членки на Европейския съюз.

Най-бедната страна е България, като минималната заплата в тази страна е 261 евро месечно. Ако прехвърлим тази сума в рубли, то България, която в Русия назовават „ бедна страна “, има минимална заплата от 18 000 рубли. Докато в Русия минималната заплата е 11 000 рубли. Със 100 евро по-ниска от бедната България, написа „ Епицентър “.

И с 520 евро по-ниска от раздираната от финансови проблеми Гърция. Литовците имат 400 евро минимална заплата, латвийците - 430 евро. В рубли - 27 500 и 30 000. Как по този начин? Ние строим Искандери и С-400, имаме изтребител пето потомство Су-57, продаваме нефт и природен газ и доставяме с сила съвсем цяла Европа.

А живеем по-лошо от братята българи и гърците, които няколко години са спасявани от Европейски Съюз. В Русия има 20 милиона небогати. Това е съвсем колкото популацията на Швеция, Дания и Австрия, взети дружно. Можете ли да си визиите тези нации да живеят с 10 000 рубли на месец?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР