Особено голяма нужда от това имат веригите за доставки, като

...
Особено голяма нужда от това имат веригите за доставки, като
Коментари Харесай

Изкуствен интелект ще помага на бизнеса да намали въглеродните емисии и разходите си

Особено огромна потребност от това имат веригите за доставки, като един от най-големите източници на парникови газове. Именно по тази причина се вкарват все по-строги регулации, които изискват от доставчиците доста по-устойчиви и екологични транспортни практики, акцентира Euronews.

Но действително видяно, множеството от компаниите имат дълъг път пред себе си, с цел да създадат активността си по-екологична и в същото време да осъществят положителни бизнес-резултати. Изправени пред алтернативата сред по-високите доходи и „ зелените ” практики, доста снабдители подхващат краткосрочни решения, вместо да се заемат с решаването на казуса в основите му.

Точно това прави „ Зеленото съответствие “ - система, създадена от 7bridge, която предлага идеалния баланс сред удовлетворени акционери - оптимизация на разноските - удовлетворени клиенти и удовлетворени регулатори, плюс усъвършенствана резистентност.

За задачата клиентите на 7bridge употребяват платформа, обслужвана от изкуствен интелект (AI Intelligence). Съобразно данните на клиента, тя уточни процеса за взимане на решения, усъвършенства разноските и оперативната успеваемост, понижава рисковете от замърсяване, предвижда търсенето и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР