Особено ако нейният собственик е жена и особено ако тя

...
Особено ако нейният собственик е жена и особено ако тя
Коментари Харесай

Играе ви се? Тънкостите на секса за една нощ

Особено в случай че нейният притежател е жена и изключително в случай че тя търси обич, а не една бърза забежка по тъмни доби... Това че сте срещнали атрактивен забавен мъж, с който сте разменили вижданията си за световното стопляне, за международния мир и сте намерили допирни точки за расизма, не значи, че след месец-два ще ви направи благоверна брачна половинка и че на сутринта след секса ще ви се обади. И в случай че в миналото сте се озовавали до телефона в очакване на някакъв си там подправен Годо, по-добре забравете за него. По-полезна работа за самочувствието ви ще свърши дисекцията на господата, които си падат по секса за една нощ, до момента в който ние търсим обич за цялостен живот.

Срещата не значи, че ще ви заобича
Щом е излязъл с вас, може би ви харесва, само че не е наложително. Може да е желал просто да „ разпусне “, не е имал по-добра оферта за вечерта или се е нуждаел от един бърз и неангажиращ секс. Или най-малко за него е подобен. Мъжете са склонни да споделят това, което ние, дамите, желаеме да чуем, единствено и единствено да ни вкарат в леглото, а на заранта да не помнят, че ни има. Господата са склонни да влизат и да излизат от такива бързи забивки без особени старания. Влечението им към свалките за една нощ ги кара да се усещат като обиграния състезател Джеймс Бонд. Друго си е всяка вечер да имаш ново завладяване в леглото. Освен това този вид среднощни занимания валидират самочувствието на мъжа. Няма по какъв начин да не му мине през мозъка мисълта, че е неукротим за дамите, щом толкоз бързо сте се съгласили да си легнете с него.

Сексът не значи, че ви намира привлекателни
Само тъй като мъжът, с който сте излезли, ви целува и прави секс още на първа среща с вас, не значи, че ви намира за неустоими. Това може да звучи малко оксиморонно, само че не е изключено да има разлика в привлекателността ви за него сега на възбуденост, породена от концепцията за секса и потребността от физически контакт, и от действителното му отношение към съблазънта, която оферирате. Това важи с цялостна мощ изключително в случай че любовникът не е показвал интимната си виртуозност от известно време и изпитва вълчи скотски апетит. Или пък преди малко е скъсал с приятелката си и желае да си потвърди, че още го бива. Това, че е правил секс с вас, най-вероятно значи, че вие сте били най-достъпни в този миг за него и за егото му. За страдание дамите постоянно се объркваме от държанието на мъжа. Разчитаме докосването му като желание за връзка, сластния му взор - за пристрастеност, само че постоянно желанието ни за шерване подвежда освен очакванията, само че и ранява още повече чувствителността ни.

Мъжете не знаят за какво
Възможно е да са заслепени дотам от ищах, че сами да са се заблудили, че имат потребност от обич, а да се окаже, че са имали чистата потребност просто да вършат секс. Мъж, който е уверен, че желае да има връзка с една жена, преди да излезе на среща с нея, може да промени незабавно желанието си, откакто към този момент я е имал, осъзнавайки, че не е желал нищо друго с изключение на задника й. Затова не се подвеждайте по привличането му към вас, преди да сте правили секс. Всеки може да ви каже и да обещае всичко, преди да ви види без облекла. И не, не споделям, че всички срещи и всички мъже са направени по шаблон. И не всеки секс за една нощ носи неприятното чувство за дъвка в косата, а споменът за него не ви дава мира. Понякога може да е вълнуващо премеждие, за което ще си спомняте с трогване. Защото, както се споделя в приказките: „ И заживели щастливо, тъй като повече не се видели! “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР