Особената активност на Алексей Петров през последните месеци се дължи

...
Особената активност на Алексей Петров през последните месеци се дължи
Коментари Харесай

Алгафари: Алексей Петров е спомогнал, но не е направил сглобката на властта

Особената интензивност на Алексей Петров през последните месеци се дължи на на голямото му предпочитание да взе участие в политическия и публичен живот. Да се откъсне от предишното и да се качи на една нова писта и по различен метод да въздейства на публичния и политически живот.

Така разяснява вчерашното показно ликвидиране на Алексей Петров пиар специалистът Нидал Алгафари в ефира на Би Ти Ви.

Но когата си имал връзка с оня ъндъграунд, би трябвало да имаш сметка, че в никакъв случай няма да остарееш. Той е един човек, който е разплакал не на една и две майки. Но това, което ме тормози е всичкият този звук. Той все се случва с хора, които се занимават с доста, доста пари, аргументира тезата си Алгафари.

На въпрос дали Петров е бил проектант на сглобката на властта, Алгафари изясни: Алексей Петров е бил непосредствен с бащата на Кирил Петков, както и с Бойко Борисов. Но прекаляват да му преписват възмости да направи сглобката на властта. Тези неща се вършат на други места. Той е спомогнал, само че не е той архитектът на тази сглобка.(…) А желанието му да се върне в ДАНС е обикновено, тъй като той е работил в тези служби преди години, акцентира пиар специалистът.

Според Алгафари промяната в службите е в Народното събрание, там би трябвало да мислят за нея.
Според другият посетител в студиото юрист Людмил Рангелов, убийството се крие в предишното на Алексей Петров.
С него са имал четири срещи – първата, след мълвата, че той е взел някакви пари от Сретен Йосич и не съумял да провежда бягството му. Тогава на 14 август имаше опит за нападение над Петров. Тук имаше конспирация, тъй като парите бяха в различен човек. Втората – бе във връзка на делато „ Октопод “, с което също свързваха Петров. Всичките ми контакти са били около престъпни истории.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР