Основното училище в САЩ, където шестгодишно дете застреля учител в

...
Основното училище в САЩ, където шестгодишно дете застреля учител в
Коментари Харесай

Училище в САЩ, в което 6-годишен простреля учителка, затвори за цяла седмица

Основното учебно заведение в Съединени американски щати, където шестгодишно дете простреля преподавател в петък, ще остане затворено през цялата седмица, съобщи Би Би Си. В изявлениеучилището във Вирджиния заяви, че това е, с цел да даде на своите възпитаници и фамилии „ време за възобновяване “.

25-годишната учителка Аби Цвернер, есериозно ранена, само че е в устойчиво положение, осведомиха отначалното учебно заведение.

Аби Цвернер, Facebook

Не е ясно по какъв начин детето, което е арестувано от полицията, се е сдобило с револвера.

Длъжностни лица настояват, че до момента в който учебното заведение,което има към 550 възпитаници и се намира в град Нюпорт Нюз, е разполагало с детектори за метал, учениците са били проверявани на инцидентен принцип и не всяко дете е минавало през детектора.

Полицията отхвърли да каже какво може да е стимулирало стрелбата.Директорът Стив Дрю обаче заявипред кореспонденти, че това се е случило след „ свада “ в класна стая в първи клас (на възраст от шест до седем години) и не наподобява да е „ инцидентно “.

Основно учебно заведение Ричнек, Getty Images

Ученичка в учебното заведение - Нова Джоунс, която е в пети клас и е била в друга класна стая, разказа момента, в който нейният клас е бил заключен.

„ Имахме математика… Включи се говорителката по колоните и сподели: „ Заключване, дублирам заключване “. Бях уплашена.Това беше първото ми блокиране и не знаех какво да върша, тъй че просто се скрих под бюрото си, както всички ", разказатя пред CNN.

Първоначално помислила, че в учебното заведение е нахлул мъж с револвер.По-късно е билаевакуирана от класната си стая и отведена в гимназията, преди да се прибере вкъщи.

Един от родителите, Стив Гонзалес, чието дете е участвало в класната стая по това време, разказапред Fox News, че госпожа Цвернер е реагирала безкористно след стрелбата.

Той показа, че откакто била простреляна, " тя изкрещяла на децата си да бягат ".

Нюпорт Нюз е град с към 180 000 души и се намира на към 112 кмюгоизточно от столицата на щата Ричмънд.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР