Основното събитие на деня! Всяка година, на 8 август -

...
Основното събитие на деня! Всяка година, на 8 август -
Коментари Харесай

Порталът на Лъва изпраща мощни енергии към Земята

Основното събитие на деня! Всяка година, на 8 август - на 8-ия ден от 8-ия месец от годината, се прави изключително мощно галактическо подравняване с значими резултати върху хората на равнището на ДНК. Нарича се Порталът на Лъва и е миг, в който има огромно нарастване на галактическата сила, която тече от духовните сфери към физическите сфери, където се намираме. Простичко казано, все едно се отваря голяма врата, от едната страна е духовният свят с водачи, които се грижат за душите ни и ни направляват, а от другата страна сме ние, индивидите тук на Земята. При необятно отворена врата връзката сред двата свята е допустима и интензивна, а духовното царство ни изпраща големи талази от енергийна помощ. Събужда се нашата ДНК, задейства се човешкото енергийно поле, предават се високи трептения и кодове за духовно събуждане. Това е страхотна опция, в случай че знаем по какъв начин да я използваме.

Енергията на Лъвския портал се отваря всяка година сред 26 юли и 12 август, само че доближава своя пик на 8 август. Името на явлението се дефинира от интервала, в който се случва, а точно по времето на астрологичния знак Лъв. Този център предава енергиен подтик през Лъвската врата, който се предава по-нататък към зодиакалните знаци. Това дефинира осъзнаването на силите и дейностите, насърчавайки приемането на потребни промени. Всеки обособен зодиакален знак ще усети това изцяло.

Порталът на Лъвската врата е обвързван със звездата Сириус, която в този момент е покрай Земята. Смятало се е, че тази звезда ни свързва с висока сила и ни носи нараснало схващане и мъдрост. В продължение на хиляди години е бил следен и уважаван като интервал на огромен нравствен енергиен поток и активиране на човечеството. Този интервал ни предизвиква да забравим всички паники и безпокойства, да мислим положително и да позволим на силата да проникне в живота ни; оказва помощ за духовната ни еволюция.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР