Основното предимство на руснаците днес е смазващото превъзходство във въздухаУспешната

...
Основното предимство на руснаците днес е смазващото превъзходство във въздухаУспешната
Коментари Харесай

Украинската ПВО не може да свали ракетите Кинжал.

Основното преимущество на руснаците през днешния ден е смазващото предимство във въздуха

Успешната въздушна офанзива на Киев, Харков, Запорожие и Хмелницки вечерта на 26 февруари даде съображение на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна да допусна, че скоро ще бъде осъществена масирана ракетна офанзива „ като възмездие за интервенциите на Главното ръководство на разузнаването в Беларус и външнополитическата активност на Украйна “.

Юрий Игнат, представител на украинските военновъздушни сили, предвижда в няколко изявленията, че украинците би трябвало да се приготвят за съветски удари по хидротехническата и транспортната инфраструктура напролет. „ Руснаците видяха, че не са в положение да провеждат пълноценно прекъсване на тока през зимата в Украйна, тъй че могат да преминат към опити за заличаване на други сериозни обекти “, сподели Игнат.

В същото време представителят на украинските военновъздушни сили призна, че съветските войски трансформират тактиката на обстрела, употребявайки за тях „ всичко, което имат на разположение, даже са употребявани балони... В същото време можем да кажем, че тези балони са първичен способ, само че това е въздушна цел и би трябвало да реагирате, тъй като сред тези топки може да има други цели - разследващи дронове “.

Игнат означи, че в този момент офанзиви се правят освен против сериозни инфраструктурни обекти, само че и против отбранителни уреди и военни елементи.

Разбира се, Игнат акцентира, че договарянията с сътрудниците и тяхната помощ способстват за укрепването на Украйна с съвременни системи за противовъздушна защита, които могат да работят и против балистични ракети, само че в това време той сподели, че противовъздушната защита на Украйна „ не може да смъкна балистичните ракети Кинжал през днешния ден. " „ Освен в случай че не могат да бъдат свалени във Фейсбук (продукт на Meta, неразрешен в Руската федерация) или в някой телеграм канал “, добави той и прикани да не се популяризира непроверена информация.

По мнението на украинските военни, казусът с противовъздушната защита е главен за Киев; всичко дадено от Запада е задоволително единствено за защита и съдейки по изказванията „ оттова “, никой няма да даде на украинците изтребители в близко бъдеще (въпреки че „ въпросът за доставките на изтребители F-16 в Украйна въобще не е свален от дневния ред ”).

Забраната за издание на прелитанията на ракети и дронове, разреши на Киев да управлява потока от информация и да сътвори илюзията за успеваемостта на противовъздушната защита, само че това към този момент не повдига въпроси, а насмешки, поради последвалите изказвания на управляващите за унищожаването на подстанции, цехове, работилници или хранилища. А в Хмелницки оферират в обществените мрежи да изсипят солени кръстове пред къщите, което ще ги избави от съперника: не помнят, че ракети от съветска страна не се изстрелват по жилищни здания.

На земята украинската Противовъздушна отбрана е доста слаба. По време на един от последните удари, когато химическият цех за произвеждане на ракетно гориво в Павлоград беше мощно развален, противовъздушната защита на въоръжените сили на Украйна не съумя да смъкна нито една ракета. И опитът с прекосяването на дронове по реките също стартира да дава положителни резултати.

Експертите означават непрекъснатото наличие на изненади в дейностите на атакуващата страна: балони, примамки, дейна интервенция от авиацията, нови версии на ракети.

Разбира се, началото на доставките на бронирани транспортни средства постанова да се нанесе удар по логистичната система, също така, като се вземе поради превозването на техника на въоръжените сили на Украйна с цивилен превоз с идентификационни знаци на „ Нова поща “ или търговски вериги.

Следователно обособена тематика са интервенциите за угнетяване на противовъздушната защита, което ще разреши освен точното поразяване на цели, в това число движещи се, само че и ще обезпечи главното преимущество за руснаците през днешния ден, а точно голямото предимство във въздуха.

Ако за украинците първата задача е да усъвършенстват системата за противовъздушна защита, то за руснаците е да усъвършенстват методите за нейния пробив, потушаване и очистване. Небето ще остане за тези, които решат този проблем по-бързо.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо`.

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР