Основно училище Георги Райчев“ чества 40 години от основаването си

...
Основно училище Георги Райчев“ чества 40 години от основаването си
Коментари Харесай

40 години отбеляза ОУ „Георги Райчев“

Основно учебно заведение „ Георги Райчев “ празнува 40 години от основаването си с празничен концерт в Художествената изложба в Стара Загора.

Ученици и учители посрещнаха скъпи посетители, с цел да завършат тържествено отбелязването на годишнината.

Поздрав към присъстващите насочи отрасловият зам.-кмет на Община Стара Загора Иванка Сотирова. „ С изключително неспокойствие, желая да насочва привет към вас за празника и за добре свършената работа през всички години. Сърдечно ви приветствам и за избора на заключителен щрих от богатата стратегия – концертът довечера е на емблематично за нашия град място – Художествената изложба. Благодарности към шефа на ОУ „ Георги Райчев “. Уменията, които вие и вашият екип от учители притежавате са незаменими. Всички дружно издигате престижа на учебното заведение. Основна роля имат и родителите, които поддържат неуморно вашето усърдие и грижа за децата. Пожелавам на всички здраве и на добър час! “, сподели Иванка Сотирова.

„ Зад положителните оценки, които чух за нас се крие труда на целия екип на нашето учебно заведение. Благодарим от сърце и обещаваме да надграждаме направеното до в този момент и да работим за все по-добро бъдеще за децата ни. Честит празник на нашето учебно заведение! “, поздрави възпитаници, родители и посетители на празника Николай Шинов, шеф на Основно учебно заведение „ Георги Райчев “.

Приветствие към присъстващите насочи и Милена Йолдова-Стоянова, шеф „ Регионално ръководство на образованието “ Стара Загора. Официални посетители на събитието бяха още Станимира Димитрова, шеф отдел „ Образование “ на Община Стара Загора и Бистра Динева, основен специалист „ Регионална здравна ревизия “ Стара Загора.

Празничната стратегия стартира още на 3 ноември – с писане на стихове с перо, отдадени на патрона на старозагорското учебно заведение, в Регионалния исторически музей. Открита бе и площадка за образование по БДП, която е построена по Национална стратегия „ Осигуряване на модерна, сигурна и налична просветителна среда “. Във фоайето на учебното заведение бе подредена галерия „ Цвят в приказния свят “ с произведения по творчеството на Георги Райчев. Програмата включи още начинания за феновете на книгите „ Приказки под липите “ и „ Най-хубавото птиче “. Проведе се и Ден на отворените порти в учебното заведение, който даде опция за разходка из школото, както и къса сказка.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР