Основно от ЧЕЗ зависи как ще продължи сделката. Казусът е

...
Основно от ЧЕЗ зависи как ще продължи сделката. Казусът е
Коментари Харесай

Инерком: Основно от ЧЕЗ зависи как ще продължи сделката


Основно от ЧЕЗ зависи по какъв начин ще продължи договорката. Казусът е доста сложен. Това сподели ръководителят на Съвета на шефовете на "Инерком България" ЕАД Милена Стоева, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Все още се прецизира какъв дял във финансирането ще бъде личен капитал и какъв ще е под формата на заеми, обясниха от „ Инерком ” пред публицисти.

Стоева съобщи, че съгласно тях не е належащо Европейската комисия да се намесва в една чисто комерсиална договорка. Тя още един път изясни, че компанията не може да взе участие в арбитражно дело: Ние купуваме 7 български сдружения, те не могат да бъдат страна по арбитраж против страната, в която са регистрирани, съобщи тя.

Милена Стоева дружно с Веселин Захариев от "Мейн Кепитал" – финансов съветник по договорката за закупуването на българските активи на ЧЕЗ, вземат участие в конференцията „ Ролята на неправителствените организации за възстановяване на енергийната политика и нормативната база в региона на енергетиката – провокации пред Югоизточна Европа ”, в която вземат участие министърът на енергетиката Теменужка Петкова и вицепрезидентът на Европейската комисия, отговарящ за Енергийния съюз Марош Шефчович. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР