Основно изискване за привличане на инвестиции е създаването на стабилна

...
Основно изискване за привличане на инвестиции е създаването на стабилна
Коментари Харесай

Пекин подобрява бизнес средата на китайската столица

Основно условие за привличане на вложения е основаването на постоянна бизнес среда в поддръжка на работещите компании. Пекин ще постави старания за възстановяване на бизнес средата в китайската столица, тъй че резултатите от промяната да са от изгода за всички предприятия. Това съобщи Ин Йон, заместител партиен секретар на градския комитет на ККП и кмет на Пекин, на днешната конференция на тематика „ Насърчаване на висококачественото развиване “.

През последните години столичната община е пуснала повече от 1200 съответни ограничения за възстановяване на бизнес средата, както и голям брой модели за интегрирани услуги. Основна цел на тези ограничения е покачване на административните тежести на локалните предприятия. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед28421Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед101440Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед103660Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед51230Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед23641Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164723Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128614Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед103660Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед101440Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен спор
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР