Основният проблем на т.нар. градски десни доскоро бе, че нямат

...
Основният проблем на т.нар. градски десни доскоро бе, че нямат
Коментари Харесай

Протестите срещу лифта режат клона на градските десни

Основният проблем на така наречен градски десни до неотдавна бе, че нямат въздействие отвън синята зона за паркиране в София, което ги обрича на периферно битие на ръба и под 4-те % електорално почитание. С дейното им присъединяване в митингите против втори въжен превоз в Банско разграничителната линия сред тях и хората в провинцията, които са се вкопчили в вярата за някакъв занаят, става все по-дълбока.

Случаят е доста по-различен от този със шистовия газ в Добруджа, където локалните не желаят и да чуят за дупчене на чернозема. Генералтошевци няма по какъв начин да се съгласят даже с най-малък риск за вековната житница на България, до момента в който банскалии до неотдавна не бяха виждали и лев, търкулнал се от планината. Като изключим приключенията на дървената мафия, които са константна големина от десетилетия в цялата страна. И си вършат проекти. Може да са наивни, лъжливи, нереални, само че живеят с тях. А може и да не са. Дискусиите по въпроса ще оставим на утринните блокове.

Смяхме се, когато Марешки се зарече да стане обединител на дясното. Нищо чудно. Стига да има с кого да се сплоти, че както е тръгнало...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР