Основният проблем на работещите във Врачанска област са ниските доходи.

...
Основният проблем на работещите във Врачанска област са ниските доходи.
Коментари Харесай

Основният проблем на работещите във Врачанска област са ниските доходи, сочи проучване

Основният проблем на работещите във Врачанска област са ниските приходи. Това сочи  изследване за изискванията на труд, проведено от Регионалния съвет на КНСБ във Враца. Анкетите демонстрират, че едвам 14 на 100 от заетите са удовлетворени от възнагражденията си.

В област Враца, част от на-бедния район в Европейския съюз, огромна част от работещите, близо 60 на 100, изрично са недоволни от заплатите, които получават. Частично задоволени са 26 на 100, а доволните са 14 на 100. Тези, които правят оценка приходите си като ниски са в бюджетния бранш, а задоволените от заплащането си са работещи в разнообразни компании.

В изследването на КНСБ прави усещане огромния дял- 92 на 100, на хората, които харесват специалността си. Сравнително високо се правят оценка и връзките с работодателите. Над 70 на 100 от интервюираните ги дефинират като доброжелателни. Според синдикални специалисти, това значи, че локалните работодатели осъзнават казуса с неналичието на фрагменти и се стараят да задържат добрите служащи, в случай че не с съответно възнаграждение, то най-малко с положително отношение. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР