Основният проблем на политическата ни система е, че почти всички

...
Основният проблем на политическата ни система е, че почти всички
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Българинът харесва Висоцки, а не Путин!

Основният проблем на политическата ни система е, че съвсем всички партии нямат идеология - с изключение на " Възраждане ", чиято идеология е ужасна, само че най-малко е ясна и те я оферират сполучливо на гласоподавателите си. Това твърди Диана Дамянова, някогашната пиарка на Продължаваме промяната, която не пести рецензии към тогавашните си работодатели.

" Това е нещо толкова обикновено и в това време то язди вълната на класическото българско русофилство, нещо което десните партии отхвърлиха да одобряват и да осиновят, трябваше в културния смисъл на думата да я вкарат в своите идеологии, да ограбят това пространство и да не им се родят " Възраждания ". Защото българският народ е културен русофил, той не е политически русофил ", отбеляза Дамянова.  " Виж, тези хора обожават Висоцки - човек, който обожава Висоцки, не е путинофил. "



Този Владимир не е като оня

Според Диана у българския гласоподавател не е останал и грам доверие - нито към партиите на статуквото, нито към по-новите, а следващите избори тя съпостави с домашно принуждение:

" Като едно семейство, където той пие и я посбива, тя шести път го гони и той шести път се заклева, че това към този момент е за последно. И в този момент сме на седмия път, когато той още веднъж би трябвало да каже нещо, което се знае, че по-късно няма да направи. И тя не му има вяра - тя даже да го одобри още веднъж у дома, знае, че това не е случай, а недостатък ", твърду пиарката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР