Основният ни проблем е моделът на управление на ГЕРБ, който

...
Основният ни проблем е моделът на управление на ГЕРБ, който
Коментари Харесай

Терзиев, Бонев и Петков: Ще победим в С офия на първи тур

Основният ни проблем е моделът на ръководство на ГЕРБ, който желаеме да променим. Те оставиха 17 години завещание, което ще би трябвало да поправяме. Това съобщи претендентът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев при регистрирането на листите на „ Обединени за София ” и неговата лична кандидатура за градоначалник.



Водач на листата за общински съветници е Борис Бонев.

„ Работим за изборна победа на първи тур. След това ще работим за повдигане стандарта на бистрота и по-голяма ангажираност на жителите. Ще инспектираме, ще засилим функционалността на вътрешния одит, с цел да борим вътрешните проблеми ”, съобщи кандидат-кметът Терзиев.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков пък съобщи, че „ през днешния ден, повече от през вчерашния ден, сме уверени, че идващият кмет на София се споделя Васил Терзиев ”. И изрази убеденост, че успеха на локалния избор в столицата ще пристигна още на първи тур.

„ Уверен съм, че на всички места, където ще има балотаж, ще имаме наш претендент ”, сподели още Петков. И разясни, че на национално равнище обединението ще поддържа кандидат-кметовете, издигнати от самата нея.



Снимки: Агнес Методиева

 
 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР