Основният ни принцип, по който се водим, е максимално облекчаване

...
Основният ни принцип, по който се водим, е максимално облекчаване
Коментари Харесай

Илин Димитров: Целта ни е спокойно протичане на сезона

Основният ни принцип, по който се водим, е оптимално облекчение на бизнеса в България. Това съобщи служебният министър на туризма доктор Илин Димитров, който показа своя екип и целите в работата на ръководената от него институция, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Действията, които Министерството на туризма възнамерява за лятото са, че би трябвало да обезпечат сезона. Димитров заяви, че в четвъртък и петък ще посети Варна и Бургас, както и курортите към тях. Димитров сподели, че желаят да оказват помощ на хотелиерите, които да знаят оптимално рано какво следва откъм зелени документи и прочие " Целта ни е едно умерено протичане на сезона. Основният ни принцип, по който се водим, е оптимално облекчение на бизнеса в България ", добави Илин Димитров. Той разгласи, че ще бъдат образувани работни групи за Закон за единна браншова група и за Закон за туроператорите. " Третата задача е Закон за облекчение на рекламата ", съобщи служебният министър на туризма и акцентира, че четвъртата задача е да бъде квалифициран Законопроект за смяна на Закона на туризма.

Ще се повеждам от правилата неприкритост и бистрота, сподели още той. По думите му има опция България да бъде показана в доста по-добра светлина в YouTube, Instagram и други платформи. Попитан дали издаването на визи в Русия на български жители става безпроблемно, Димитров отговори, че не може да каже, само че е безапелационен, че се издават такива. " Ще създадем всичко допустимо за действието на визовия туризъм ", акцентира той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР