Основният ни опонент в битката за Варна е апатията на

...
Основният ни опонент в битката за Варна е апатията на
Коментари Харесай

Кандидатът на „Възраждане“ инж. Коста Стоянов отива на балотаж във Варна според проучване на „Маркет линкс“ | Искам Варна да се превърне в един по-чист, по-уютен, по-модерен град, каза Стоянов в дебат по БТВ

Основният ни конкурент в борбата за Варна е апатията на хората. Затова в този момент желая да ги прикани да излязат да гласоподават, тъй като локалните избори са един път на четири години и в действителност в този момент е точният миг, в който те би трябвало да излязат да гласоподават и да създадат своя избор, с цел да можем да променим порочния модел на ръководство на Варна. Това сподели по време на избирателен спор в утринния блок на БТВ „ Тази заран ” инж. Коста Стоянов, претендент за кмет на Варна повдигнат от „ Възраждане “.

Той добави още, че е извънредно време Варна да бъде ръководена от строителен инженер като него, който има ясна визия за ръководство на града.

„ Знаем, че актуалното ръководство стартира да строи повече от 90 улици едновременно. Те се строят некачествено, без никакви планове, в продължение на повече от шест-седем месеца. Няма никакъв надзор по време на осъществяването на тези планове и даже в някои от крайните квартали съм виждал съм хора, които вървят с маски, тъй като въздухът е многозамърсен и има доста прахоляк. “, сподели още инж. Стоянов
Според него и екипа му сметоизвозването във Варна би трябвало да е всекидневно, тъй като има региони, в които се прави един път в седмицата. Контейнерите не са задоволителни, също така би трябвало да се акцентира на разделното събиране и на преработването, също по този начин и на миенето на улиците, само че на миенето, а не напръскането.

„ Първо е нужно да приказваме за планирането, тъй като такава беше тематиката и когато става въпрос за обмисляне, аз неслучайно анонсирах, че имам опит в тези действия, тъй като имам изпълнени стотици планове, в които съм взел участие от самото обмисляне през осъществяването, ръководството и въвеждането им в употреба. Ние имаме ясна стратегия, обмисляне тъкмо за тези кръгови кръстовища, които са проблематични. Имаме в програмата ни заложено осъществяване на бул. „ Цар Освободител “, хубаво е, че и другите съперници го припознават, тъй като ние първи го декларирахме. Много е значимо тук налична среда за хората в неравностойно състояние, тъй като във Варна Няма такава построена, на доста места няма достъп, в това число до държавни и общински служби. Всичко това е въпрос на обмисляне, ние имаме ясна стратегия с визия за ръководство на Варна за мандат 2023 – 2027 година. “, добави инж. Стоянов в частта на дебата, в която бяха разисквани инфраструктурните проблеми.
Инж. Стоянов разяснява още, че е роден във Варна, учил е във Варна, приключил е строителния колеж „ Васил Левски “, живее във Варна, отглежда децата си там и желае Варна да се трансформира в един по-чист, по-уютен, по-модерен град, с разрастваща се стопанска система. Затова точно се кандидатирам за кмет на Варна – имам опита, в това число и като депутат в 48-то и 49-тото Народно заседание, където е бил ръководител на Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление – под негово председателство тази комисия е била втората най-работеща след правната комисия, в която за три месеца приехме три закона, които бяха напълно в услуга на жителите.

„ Варненци обичаме своя град и се гордеем с него. И в този момент е момента, в който би трябвало да избираме сред корупцията, лъжата и некомпетентността, от една страна и честността, и експертното ръководство, ръководство с грижа за хората въпреки това. Тоест от една страна са всички останали, от другата страна сме ние от „ Възраждане “. Излезте и гласувайте, не всичко е решено. Говорете с ваши близки, родственици, другари и познати да излязат и да гласоподават. И в случай че желаете да живеете в по-чист, комфортен и съвременен град, изберете „ Възраждане “ с номер 42. Заедно ще успеем. “, прикани съгражданите си инж. Стоянов в края на дебата в утринния блок на БТВ.
Преди да стартира дебата беше показано изследване на „ Маркет линкс “, съгласно което инж. Коста Стоянов е главния конкурент на сегашния кмет и на досегашното неефективно ръководство на Морската ни столица. Според данните в изследването той наложително ще стигне до балотаж и т с доста дребна разлика след кметът от ГЕРБ.

Целият спор може да

Възраждане е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Местни избори 2023. Спонсорирана обява.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР