Основният нападател Марко Футач беше оставен извън състава на Хайдук

...
Основният нападател Марко Футач беше оставен извън състава на Хайдук
Коментари Харесай

В Хайдук се ядосаха на основния си нападател, оставиха го извън групата за Славия

Основният нападател Марко Футач беше оставен отвън състава на Хайдук Сплит за идните мачове от Лига Европа със Славия, оповестява Свободна Далмация.

28-годишният футболист, който има 3 дуела с екипа на унгарския народен тим, е просрочен с явяването си за лятната подготовка на Хайдук и заради тази причина няма да играе против " белите " във втория квалификационен кръг във втория по мощ европейски клубен шампионат. Футач, който към момента няма картотека за Лига Европа, се е надявал на трансфер в кипърския АПОЕЛ Никозия, който обаче отпадна от Шампионската лига. Неучастието на голмайстора в срещите на хърватите със Славия е наказване поради непълноценната му подготовка.

Марко Футач се разписа за Хайдук при успеха с 1:0 вкъщи над Левски в Сплит през лятото на 2017 година. Тогава двата тима играха в Лига Европа. През предишния август унгарецът се контузи и пропусна идващите седем месеца от сезона.

Марко Футач е някогашен състезател на Лестър, Портсмут, Блекпул, Вердер Бремен 2 и Инголщад, като минава в Хайдук през 2016 година. Унгарецът има контракт с гранда от Сплит за още един сезон.
Футач се е разписал 24 пъти в 44 дуела за Хайдук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР