Основният ми приоритет е стабилността на българското общество, защото съм

...
Основният ми приоритет е стабилността на българското общество, защото съм
Коментари Харесай

Горан Благоев: Основният ми приоритет е стабилността на българското общество*

Основният ми приоритет е стабилността на българското общество, тъй като съм мощно обезпокоен от рецесиите, които ще се стоварят върху България след Нова година. Трябва да се намерят точните решения, а президентът да не се конфронтира с Народното събрание и държавното управление “, съобщи пред БГНЕС претендентът за президент на Национално обединяване на десницата с номер 7 Горан Благоев.

Антиваксърското говорене вкарва хората в тотална суматоха. Като държавен глава бих инициирал доста всеобща осведомителна акция за нуждата да се имунизираме.

Румен Радев, за жалост стана, жертва и на политическата мощ, която го издигна, и на несъразмерната си упоритост, че може да направи своя президентска партия. Всеки един държавен глава, който се заиграе с партия по време на своя мандат, мисля, че рано или късно стига до такава степен, докъдето стигна настоящият президент.

За мен огромната му неточност е, че първо той внесе тотално разделяне в българското общество доста преди съперничеството му с Бойко Борисов, внесе разделяне във връзка с имунизирането и неваксинирането. Самият той подаваше доста спорни сигнали.

Другият огромен проблем е, че Румен Радев не направи нищо за ограничение на съветската сфера на въздействие в България, за прекъсване на съветското въздействие, в противен случай, той по всякакъв начин ни показва, че е за задълбочаване на това съветско въздействие. И мисля, че няма потребност да губим време да изброяваме обстоятелства, те са явни за всеки естествен българин.

Голямата ми болежка обвързвана с Румен Радев е това, че той е на път да провали проблема с районен съд Македония. Македония е огромната българска болежка, само че ние би трябвало да бъдем реалисти. Трябва да гледаме това, което е най-важно за нас и за Северна Македония. А за РСМ е значимо да влезе в Европейски Съюз, само че, влизайки в Европейски Съюз, това да не стане непременно.

Опасявам се, че Румен Радев тъй като до момента не сподели мъжеството да отстоява българския народен интерес, ще вкара урболешката РСМ В Европейски Съюз, зачертавайки българския народен интерес, колкото и да се пробва да ни убеждава в другото. Ако ти искаш да отстояваш българския народен интерес, той на първо място се пази не в Скопие, а в Брюксел.

Румен Радев, като държавен глава, в чиито преимущества е външната политика на страната, трябваше да направи ежемесечни срещи със своите сътрудници президентите на европейските страни, с водачите на Европейски Съюз и да убеждава непрестанно. Ние имаме тези и тези позиции, тъй като тези хора са част от нашата общественост, от нашето българско землище, от нашия български етнос, в един миг имаме обща история, в различен споделена. Същевременно през 1941 година българската армия и администрация не са посрещнати като окупатори, както настояват след 1945 година титовите клакьори, а са посрещани като освободители.

Ето това трябваше да направи един държавен глава и аз подсигурявам, че, в случай че бъда държавен глава, ще го направя.

През тези 30 години това съм доказвал. Не ме интересува по какъв начин ще ме погледнат във Вашингтон или Москва, интересуваме този народ да се усеща почтено и да си отстоява своите дела и полезности. Необходим е баланс във връзка с Великите сили и мисля, че България е просперирала постоянно когато има баланс, а не когато се люшкаме сред двата геополитически центрове.

Национално обединяване на десницата е с номер 7 за изборите за президент и вицепрезидент на 14 ноември. Изборът е единствено и само във вашите ръце.

*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за предизборна акция за президентски избори 2021 година

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
 Ново следствие потвърждава връзка на вътрешен министър от ГЕРБ с
За връзка сред някогашния вътрешен министър от ГЕРБ Младен Маринов и основните настоящи лица в следствието " Осемте джуджета " сигнализира материал...

“Говорят младите политолози “ е авторска поредност на Actualno.com, в която представяме мненията на новото потомство млади политолози...
 Коронавирусът по света: Германия с максимален брой инфектирани
252 597 477 са регистрираните инфектирани досега, като 90,46 на 100 от тях или 228 507 443 души са оздравели, демонстрира статистиката на Worldometers. Жертви...
 www.expert.bg  Нидерландия първа в Западна Европа връща затварянето  Национална агенция за приходите следи милиони колета на стойност 3,6 милиарда лв.  110-те лева/мвтч отплата за компаниите не са държавна помощ  Унгария постави таван на цените на горивата  www.iwoman.bg  Таня Боева: Бях жертва на сериозен тормоз  Няколко ясни знака, че вашият брачен партньор към този момент не ви обича  Превърнете се в същинска дама, следвайки тези елементарни препоръки  Звездите, които облякоха булчински вместо публични рокли на аления килим  https://www.sportlive.bg  България направи против Украйна това, което Франция и още 4 тима не съумяха  Футболистът на Барселона Серхио Агуеро ще би трябвало да спре с футбола на 33 години  Ули Хьонес с поредна офанзива, направи ПСЖ и Манчестър Сити на пух и прахуляк  Кристиано Роналдо се закани на Сърбия след неверната стъпка против ирландците (СНИМКА) 11-годишната Лиа, основала книга с разкази:...
Днес ще Ви срещнем с Лиа Неделчева, която е едвам на 11 години, а към този момент е основала...

Заедно можем
Най-добрите и най-лошите качества на ЗОДИЯ... Българска народна банка пуска възпоменателна монета, отдадена... Горан Благоев: Основният ми приоритет е стабилността... Сложете малко лимон в кафето и ще се изумите... Това са НАЙ-ревнивите зодии измежду дамите... Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР