„Основният конкурент на Лозан Панов е завладяната държава. Той винаги

...
„Основният конкурент на Лозан Панов е завладяната държава. Той винаги
Коментари Харесай

Стоян Михалев: Основният конкурент на Лозан Панов е завладяната държава

„ Основният съперник на Лозан Панов е превзетата страна. Той постоянно се е обявявал против нея. Това е повода ние да го подкрепим и да застанем зад него”. Това сподели Стоян Михалев, член на „ Демократи за мощна България”, част от обединението „ Демократична България” в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS.

„ Лозан Панов се е потвърдил доста пъти по тематиката правосъдна система с неговата борба против завладяването на тази система от ГЕРБ и ДПС”, сподели още той.

По думите му правосъдната промяна е извънредно значима и президентът като държавен глава би трябвало да бъде подстрекател на нацията за нея.

„ Когато ние от „ Демократична България” започнахме да приказваме обществено по тази тематика, всички споделиха,че тя не вълнува обществото. Днес обаче това е тематика на цялото общество, тъй като видяхме, че без такава промяна то е ограбвано и развиването му боксува”, уточни Михалев.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР