Основният играч на Левски Роман Прохазка беше избран за Играч

...
Основният играч на Левски Роман Прохазка беше избран за Играч
Коментари Харесай

Прохазка: Не съм подписал още, трябва ни концентрация

Основният състезател на Левски Роман Прохазка беше определен за Играч на мача поради изявите си в дуела с Верея. Това беше първа победа за "сините " от шест дуела насам, а словакът се отличи с гол и асистенция.

"Днес изиграхме почти добър мач, имахме много положения и бихме изцяло справедливо. Трябваше да вкараме най-малко три гола преди почивката, само че изпуснахме. Имаше мачове, в които не създавахме никакви положения, тъй че това е добре. "

"Не сме подценили Верея, просто в завършващата фаза би трябвало да сме по-концентрирани. Накрая към този момент се отпуснахме, само че това не можем да си го позволим. Защото Верея, в случай че ни бяха вкарали гол, можеше да треперим в края ", съобщи Прохазка при приемането на шампанското пред DIEMA SPORT, след което разяснява и личното си показване.

"Доволен съм от играта си, изключително че не направих неточност в средата, където се усещам най-добре. Не знам дали няма да ме употребяват отдясно, само че постоянно съм казвал, че се усещам най-добре като вътрешен халф ", добави словакът и приказва още за идния мач-реванш за Купата на България.

"Видяхте по какъв начин ЦСКА ни вкараха два бързи гола в предния мач, тъй че нищо не е решено. Трябва да влезем оптимално съсредоточени и да се подготвим добре за този мач, без д се отпускаме ", показа още Прохазка и най-после приказва за контракта си.

"Засега не съм подписал контракт, не съм приказвал скоро с управлението, тъй че ще забележим ", приключи Прохазка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР