Основният екран на Galaxy Z Flip3 5G е 6,7 инча,

...
Основният екран на Galaxy Z Flip3 5G е 6,7 инча,
Коментари Харесай

Samsung пусна нови сгъваеми смартфони на цени от 2149 лв.


Основният екран на Galaxy Z Flip3 5G е 6,7 инча, с периодичност на адаптивно освежаване до 120Hz
(снимка: Samsung)

Т рето потомство смарт телефони със сгъваем екран Galaxy Z Fold3 5G и Galaxy Z Flip3 5G към този момент са в продажба, заяви Samsung България. Глобалната премиера на у стройствата се състоя в средата на август, а в този момент те са налични на пазара у нас на цени, започващи от 2149 лева

За първи път в категорията на сгъваемите смарт телефони Galaxy Z Fold3 5G и Z Flip3 5G са оборудвани със документ за водоустойчивост IPX8. Рамките им са построени от материала Armor Aluminum – най-здравият алуминий, употребен в миналото при Galaxy смарт телефон. Телефоните са оборудвани с нов 5-нм процесори и са съвместими с 5G мрежи.

Galaxy Z Fold3 5G е основан за мултитаскинг и има 7,6-инчов AMOLED Infinity Flex екран
(снимка: Samsung)

В допълнение, предният и задният корпус са направени от най-здравото стъкло, употребявано до момента – Corning Gorilla Glass Victus. Сред нововъведенията, свързани с издръжливостта на екрана, е новият предпазен филм от еластичен PET материал, който надгражда предходните устройства от Galaxy Z серията с 80% повече  резистентност и усъвършенства пластовете на панела на екранa, съпоставено с предходните модели.

Galaxy Z Fold3 5G е основан за мултитаскинг, има 7,6-инчов AMOLED Infinity Flex екран и е първият по рода си сгъваем смарт телефон, който поддържа S Pen, създаден особено за него. С новата Eco технология, дисплеят е с 29% по-ярък, само че в това време употребява доста по-малко сила. Що се отнася до честотата на освежаване, тя е 120Hz – както на главния, по този начин и на външния екран.

Galaxy Z Fold3 5G е първият сгъваем смарт телефон, който поддържа S Pen, основан особено за него
(снимка: Samsung)

Моделът Galaxy Z Flip3 5G се отличава с стилен размер и грациозност, усъвършенствана функционалност на камерата и още по-голям външен екран – четири пъти по-голям спрямо предходния. А главният екран е 6,7 инча и с периодичност на адаптивно освежаване до 120Hz.

Новост при Z Flip3 е и опцията за видео във Flex режим и усъвършенстваното снимане на бързи селфита, което може да се случва без да отваряне на смарт телефона.

Galaxy Z Flip3 5G е стилен и грациозен, с усъвършенствана камера и по-голям външен екран
(снимка: Samsung)

Сгъваемият Galaxy Z Fold3 5G се предлага в цветове мистично черно, мистично зелено и мистично сребърно на цени от 3 499 лева (256 GB) и 3 699 лева (512 GB). Моделът Galaxy Z Flip3 5G е разполагаем в цветове ванилия, лавандула, зелено и мистично черно на цена 2 149 лева за 256 GB.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР